fbpx Skip to content

Én jóformán csak 2007 óta követem figyelemmel az Apple lépéseit, így lényegében az előtti hirdetésekkel, termékekkel nem is találkoztam.

2007 óta van iPhone-on, azóta viszont – nem meglepő módon – mindenről tudok, ha valami történik a cég háza táján. Az elmúlt néhány tíz évben is készített a cég reklámokat, amikből most Macworld készített egy válogatást. Ezek közül szemezgettem én is, biztos lesz olyan, amivel még ti sem találkoztatok, így érdemes őket megnézni. 🙂

Kezdjük is a Super bowl reklámmal, ami egy örök klasszikus. Ezzel biztos sokan találkoztatok már az utóbbi években, mert olykor elő-elő kerül ez a reklám. 1984. január 22. Steve Jobs és az Apple bemutatta az “1984” című reklámot a Super Bowl XVIII alatt, amikor a Washington Redskins játszott a Los Angeles Raiders ellen. Bátran kijelenthetjük, hogy azóta is az egyik legjobb reklámként tartják nyilván.

Aztán, hogy ne csak klasszikus legyen, itt van néhány az elmúlt pár évből:

Végül pedig a klasszikusok közül is néhány, amiket érdemes megnézni:

Korábban Dani kollégánk is írt egy cikket azokról az Apple eseményekről, amik komolyan hatottatok a világra, érdemes elolvasni ezt a cikket is: 15 Apple-esemény, ami megváltoztatta a világot.

Olvasd el a hozzászólásokat is

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment