fbpx Skip to content

John Bozinov régóta járja a különleges helyeket, és most egy érdekes sorozattal is meglepett minket. Az Antarktisz a világ egyik leghidegebb, legszelesebb, legszárazabb helye, azonban számtalan élőlény él itt, akik kifejezetten kíváncsi típusok és ez egy természetfotós számára igazi paradicsom.

John 2 hónapot töltött itt, és ezalatt készített egy, kifejezetten iPhone-al készült sorozatot. Elmondása szerint noha egy iPhone 7 Plus volt a kezében, szinte egyáltalán nem használta a speciális portré módot, mivel az állatok barátságosak és kíváncsiak voltak. Sikerült hozzájuk olyan közel kerülni, hogy a készülékben lévő 29mm-es lencsével kényelmesen fotózhatta őket, és nem kellett használnia a telefotót sem.

Tehát végeredményben a Plus készülék adottságait egyáltalán nem használta ki, hanem mintha csak egy iPhone 7 lett volna a kezében és ez az alábbi képeken is jól látszik. A RAW és egyéb funkciókkal ellentétben ő kizárólag a natív beépített kamera alkalmazást használta és utólag VSCO, valamint a Snapseed appokkal javított a képeken minimálisan. Nézzétek meg a képeket, illetve ha továbbiakra vagytok kíváncsiak, érdemes körülnézni John instagram profilján is.

Olvasd el a hozzászólásokat is

6 Comments

  1. Klassz képek. Jól látszik, hogy ha valaki ért a fényképezéshez, egy kevésbé profi eszközzel is szép dolgokat tud alkotni…

  2. Gondolom nem a hidegben kikapcsolós akksi volt benne…

  3. @cyb: az iPhone 7-eseknél még nincs ilyen probléma. Mondjuk ez nem jelenti azt hogy nem is lesz 1 év múlva. Ilyenkor cseréltetni kell akkumulátort. Érdemes felkeresni a szervizünket a http://isamurai.hu oldalon.

  4. @admin: DE-be élek… de azért köszi. Egyébkét 7 Plusom volt hibás.

  5. Lehet, hogy kivárt egy melegebb napot 😉

  6. @cyb: De ha kikapcsol logikusan el kell vinni szervizbe 🙂 Gondolom ott is van Apple Store. Kicserélik és menni fog.


Add a Comment