Videókon az iOS 10.3 és a macOS Sierra 10.12.4 bétáinak újdonságai

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Még a hét elején jelent meg az iOS 10.3 és macOS 10.12.4 első fejlesztői, majd két nappal később a nyilvános bétája is.

A nyilvános béták mellett megjelentek az első videók is az újdonságokról. Ezeket gyűjtöttük most össze nektek egyetlen cikkbe, hogy meg tudjátok nézni, mi várható a közeljövőben. A 10.3 egyik újdonsága például a Find My AirPods, illetve az új iCloud menüpont. A 10.12.4 többet között elhozza nekünk az iOS-ből már jól ismert Night Shift módot a macOS-re is.

Ezek még érdekelhetnek:


  1. Az iOS 10.3 alatt nem lehet letörölni a szemetet a telefonról. Én a “Memory & Disc Cleaner” appot használom, de amióta a 10.3 van fent, mindig azt írja, hogy “no junk files”, pedig folyamatosan fogy a tárhely.

  2. @redcar: kiindulva abból, hogy a sandboxing miatt az appok egymás adataiban nem turkálhatnak, eléggé valószínűtlen, hogy érdemi haszna lenne az említett appnak. az iOS 10.3 pedig béta, és már eleve más fájlrendszert használ, mint bármely korábbi iOS-verzió, tehát még ha működne is az említett app, a béta és az új fájlrendszer szinte biztos, hogy keresztbe tesz neki.

Írd le a véleményedet! (Moderációs elveinket ide kattintva olvashatod.)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!