fbpx Skip to content

Gondolom, az Alto’s Adventure-t nem kell sokaknak bemutatnom, hiszen számos rangos díjat bezsebelt és mi is nagyon imádtuk ezt nyugis snowboardos játékot. Az alkalmazás fejlesztői, a Snowman, nem pihennek, ugyanis a közeljövőben számos új játékkal készülnek, amik közül egyet épp a napokban jelentettek be.

A snowboardozás annyira bejött a fejlesztőknek az Alto’s Adventure-ben, hogy nem is szálltak le a deszkáról, hanem a havas csúcsokról egyenesen becsúsztak a gördeszkaparkokba. A legújabb játékukat, a Skate City-t az Agens-szel közösen fejlesztik és elég jól néz ki, holott eddig túl sokat nem láthattunk belőle.

Megpróbáltam utánanézni, hogy pontosan mire is számíthatunk majd a Skate City kapcsán, milyen lesz a játékmenet, de a fejlesztők szándékosan titkolják ezt, de nem csak ennél a játéknál, hanem a többi, hamarosan megjelenő alkotásiaknál is. Ez a titkolódzás részben rossz, hiszen nem tudok miről írni, részben viszont jó is, mert ha folyamatosan követjük a játékkal kapcsolatos híreket, akkor szép lassan látni fogjuk, milyen is lesz amikor megjelenik, és nem az lesz, hogy nesze itt egy gameplay trailer, aztán majd pár hónap múlva letöltheted.

Az Instagram oldalukból azt sikerült kihámoznom, hogy a Skate City egy oldalnézetes, végtelenített pályás (mint az Alto’s Adventure) gördeszkás játék lesz, de hogy milyen küldetések, kihívások lesznek benne, az még nem ismert, ahogy az sem, hogy mikor fog megjelenni. De egy a biztos: hogy elég jól néz ki.

A Snowmannél annyira nagy a pörgés, hogy jelenleg a Skate City-n túl még három másik játékon is dolgoznak, köztük az Alto’s Adventure következő részén, az Odyssey-n, ami – ha jól emlékszem – valójában az előzménye lesz. Továbbá készül még egy elég sejtelmes játék is, a Distant, amiről már mi is írtunk, illetve a Where Cards Fall is elég ígéretesnek tűnik.

Olvasd el a hozzászólásokat is

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment