DISTANT – új játék az Alto’s Adventure fejlesztőitől

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Alto’s Adventure az egyik kedvenc játékunk volt 2015-benHori kolléga írt akkor róla, és egy remek, síelős alkalmazást készítettek a fejlesztők.

distant

2016 elején pedig frissítették a játékot, azonban azóta semmit sem hallottunk felőlük. Pár napja azonban megjelent egy trailer tőlük, az új, DISTANT névre keresztelt játékról, ami érdekesnek ígérkezik. Az alábbi videóban nem sok minden történik, de a játék így is felkeltette már az érdeklődésünket.

A DISTANT egy csodálatos utazásra visz a pasztel színű álomvilágba, hogy megakadályozd a balsorsot abban, hogy feleméssze a világot, amit valaha ismertél. Az út során szembetalálkozol egy elkerülhetetlen múlttal, és megtudod, mennyit vagy hajlandó feláldozni a megnyugvás keresése közben.

Egyelőre csak ennyit tudunk, sem a megjelenésről, sem a játékról nincs több információ.

Ezek még érdekelhetnek:


  1. Néhány játékkal az a bajom, hogy olyan picire csinálják meg a központi karaktert, hogy Apple TV-n is pici, pláne iPhone-on, ahol meg csak egy kis pontnak látszik. Nem azt mondom, hogy látni akarom az arcvonásait, de nem hiszem, hogy nem lehet az arányokat valahogy jobban megoldani. Értem én, hogy ez nem is biztos, hogy ingame, csak úgy eszembe jutott.

  2. Érdekes intró.. Nagyon bejön nekem az ilyen grafika. Meg a hangulata is elég jó. Idáig tetszik!! Remélem nem olyan lesz, amit kijátszok 1-2 óra alatt…

Írd le a véleményedet! (Moderációs elveinket ide kattintva olvashatod.)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!