fbpx Skip to content

A következő macOS Sierra frissítés számos érdekes újdonsággal érkezik majd. Az eddigi béták alapján már megtapasztaltuk, hogy az Apple kényesen felügyel az akkumulátorhasználat hátralévő idejének kijelzésére, most ezt tovább fokozták.

A múltkori frissítésben az Apple már kikapcsolta az akkumulátor idő kijelzését, pontosabban a %-os megjelenítés megmaradt, azonban a hátralévő időt már nem tudjuk megnézni az eddigi megszokott módon. A legfrissebb béta pedig arra is figyelmeztet már, ha 75%-nál nagyobb fényerőn használjuk az gépet.

A 75% egyébként pont 4 egységnyivel kevesebbet jelent, mint a teljes fényerő, tehát ha 4x megnyomjuk a fényerő csökkentése gombot, akkor elérjük ezt a mennyiséget. Az Apple úgy gondolja, hogy ez az optimális az akkumulátor használat során. Egyébként ha rákattintunk a fenti Display Brightness menüre, akkor ugyancsak leveszi 75%-ra a szoftver a fényerőt.

Ezeken felül a cég folyamatosan dolgozik azon, hogy az új, Touch Bar-os gépek szoftverét javítsák, és ezzel tovább növeljék az akkumulátor idejüket.

Olvasd el a hozzászólásokat is

5 Comments

  1. mindig 100%-on hagyom az iPhone-t és MBP-t is… fél fényerőn tök ronda/gagyi… 😀

  2. 100%-on a 6s az en hasznalati szokasaimmal 2orat sem elne. Metron utazom epp, a kb 30% is kiveri a szemem. Nyaron szegeny telefonod megsul hasznalat kozben

  3. @Józsi: este nekem kifolyik tőle a szemem, ha valamiért nem veszi le automatikusan…

  4. foleg durva a 100% az uj 500nites pro-n! olyankor fogyaszt is rendesen.

  5. Nem tudom mikor került bele a rendszerbe, de végre előre leht rendezni a mappákat.
    Erről nem olvastam sehol.


Add a Comment