fbpx Skip to content

Viszonylag sokszor olvastok itt a Szifon.com-on az Apple Watch-ról, illetve annak kiegészítőiről. Majdnem az összes cikkíró kollégának van óra a csuklóján, és szeretünk különböző szíjakat is vásárolni hozzájuk. Így került most a kezembe az egyedi TOMS szíj.

A TOMS-ról annyit kell tudni, hogy azzal, hogy ilyen terméket vásárolunk, nem csak mi leszünk boldogabbak, hanem olyan gyerekek, emberek is, akik nélkülöznek. Az Apple Watch szíj esetén a TOMS 1 évnyi napenergiát ajándékoz, és a napenergia segítségével egy gyermek átlagosan egy órával többet tanulhat esténként. Azontúl persze, hogy a “márka” segít, remek kiegészítőt készített, amit most röviden be is mutatnék nektek.

Alapjában véve két kollekcióról beszélünk. Az első az ARTISAN, ami egy szőtt anyag, viszont a csat részen valódi bőrrel találkozhatunk, ezzel is emelve a minőséget. A másik kollekció pedig a UTILITY, mely picit erősebb anyagból, úgynevezett grosgrain-ből készült, de itt is találkozunk a valódi bőrrel. Mindkettő lényegében egyfajta szövet szíj, de az ARTISAN olcsóbb.

Én egy teljesen feketét választottam, mert a Nike+ Apple Watch és a fém tokos Apple Watch mellé is illik, egyáltalán nem volt probléma, hogy a szíj csatlakozása fém, a matt Nike-n is szépen mutatott.

A bőr végeken találkozunk a TOMS márkajelzéssel, ami ennél a változatnál finom arany színnel látható. A csat rész itt már matt fekete, a minősége a szíjnak kifogástalan. Kényelmes hordani, a bőr is rendkívül szép, és tulajdonképpen csak egy Sport szíj árában van, ami rendkívül vonzóvá teszi.

A legtöbb szövet szíj a varrásoknál úgymond szúrhat, de a TOMS-nál ez nem igaz, szépek a varrások is, az egész szíjat nagyon kényelmes hordani. Ahogy a fenti képen is látszik, a szíj egy részének a belseje is bőr. Megvásárolható a 38 és 42 milliméteres Apple Watch-okhoz is, szerintem a Sport szíjak mellett elengedhetetlen, egy szép póló vagy ing mellé elegáns viseletet kölcsönöz. A szíjakat megvásárolhatjátok az iCentre weboldalán.

Olvasd el a hozzászólásokat is

1 Comment

  1. fullosak amúgy meg minden , de nem ártott volna az adapter színeket a sport modellekhez igazítani mivel azokból van a legtöbb… többet el is tudnának adni… nem értem ezt. talán később lesz, akkor vennék is!


Add a Comment