fbpx Skip to content

Lassan már a karácsonyi hajrában vagyunk, itt a Szifonon is már több ilyen témájú cikket olvashattatok, és bizony tényleg csak pár nap választ el bennünket az ünnepektől. Ha még esetleg nem találtad volna meg a tökéletes ajándékot, akkor most íme néhány akciós termék, amit direkt nektek ajánl az iPeel.hu

Röviden 3 terméket szeretnék nektek bemutatni most. Az első egy nagyon olcsó és vékony iPhone tok, ami szinte az összes iPhone-hoz elérhető, aztán korábban már írtunk az Energizer külső akkumulátorokról, és végül, de nem utolsó sorban, akinek nincs még “okos” kesztyűje, mindenképp szerezzen be alább egyet, főleg az alábbi áron.

iPhone 4 – 7 ultravékony tokok

Az iPhone tokok effektíve fogyóeszköznek számítanak. Rengeteg tokkal találkoztam már, általában néhány hónapot bír az összes, de szinte minden alkalommal, mikor új készülékem van, akkor vékony, úgynevezett TPU tok kerül rá. Ez egy gumi szerű,  műanyag tok, átlátszó és lényegében teljes mértékben védi a telefonomat. Általában ezek a legolcsóbb tokok és szinte azonnal elérhetőek, mikor megjelenik az új készülék. Utána persze már keresek valami márkásabb tokot, de minden évben néhány hétig a fent említettet használom. Ezekből a tokokból az iPeel most leakciózott nektek néhányat. Van belőle vékony, puha, kemény műanyag, illetve nem csak oldalt, hanem akár alul és védi a készüléket. Az áruk 499Ft-tól kezdődik, így szerintem ideális választás lehet új készülék mellé, addig ameddig megtaláljuk a tökéletest. 🙂 Ide kattintva tudjátok megnézni őket.

Energizer külső akkumulátorok

Kevés olyan embert ismerek, akinek nincs legalább 1db külső akkumulátora. Ez is egy “alapfelszereltség”, ha mobil készülékünk van, szinte bármikor szükségünk lehet rá. Az Energizer akkumulátorokról már írtam bővebben korábban, érdemes elolvasni ezt a cikket. Már akkor is kiemeltem néhányat, de számomra továbbra is a legkisebb, legvékonyabb változat az, amit szinte mindig a táskámban hordok. Érdemes itt megemlíteni, hogy azért óvakodjunk a névtelen akkumulátoroktól, ha lehet, válasszunk ismert márkát. Az Energizer külső akkumulátorokat ide kattintva tudjátok megnézni, az áruk változó, de a legkisebb  48%-os kedvezménnyel 2 599 Ft.

iKesztyű – kapacitív kijelzőkhöz

Ideális ajándék lehet újdonsült, vagy akár meglévő iPhone tulajdonosoknak a kapacitív kijelzőkhöz való kesztyű, mellyel nyugodtan használhatjuk tovább az iPhone-unkat anélkül, hogy hideg lenne a kezünknek, ujjainknak. Az iKesztyű egy féle méretben létezik, de mivel rugalmas anyagból van, effektíve unisex és bármekkora kézhez ajánlott. Fekete és szürke változatban érhető el, az ujjak végén olyan anyagból van, amivel kényelmesen használhatjuk a kapacitív kijelzőnket. Ideális ajándék lehet munkatársunkat, ha esetleg cégeknél van ilyen karácsonyozás, illetve gyereknek, mivel ár/értékben verhetetlen. Megvásárolható az iPeel-nél 499Ft-os áron, ide kattintva.

Boldog karácsonyt kíván az iPeel csapata, és remélik, hogy ezzel az akcióval mindenki megtalálta a számára legmegfelelőbb terméket. Ha ez mégsem sikerült volna, akkor pedig ajánljuk a verhetetlen Sellőtakarót,????????????????, ami itt még raktáron is van!

Olvasd el a hozzászólásokat is

3 Comments

  1. Remek meg minden, de itt vannak a 13. kerületben, mégis fizetnem kellene 7-800Ft-ot azért hogy a futár napközben hozza ki, amikor senki sincs otthon, ahelyett, hogy akkor mennék el érte, amikor éppen lenne rá időm?

  2. ezeknel az erteku dolgoknal ez egy erdekes kerdes… sajnos a kiszallitas osszemerheto a vasarlas osszegevel..

  3. @ittakary: Oo, miert nem fizeted ki a helyszinen KPval?


Add a Comment