fbpx Skip to content

Kevesebb mint két hét van már csak Karácsonyig, ami elég szűkös idő lehet a tökéletes ajándék megtalálására, ezért is szeretnénk most pár tippet adni a kütyüfüggőknek, amikkel vagy saját maguknak, vagy a hasonló érdeklődésű családtagjaiknak, barátaiknak biztosan nagy örömet tudnak majd szerezni.

Karácsonyi ajándékötleteinket folytatván, most újabb termékeket gyűjtöttünk össze amikről mi úgy véljük, remek ajándékká válhatnak a fa alatt. Lesz itt drón, külső akkumulátor, tok, lámpa és még okosbögre is.

Parrot Mambo Minidrone

Az utóbbi pár évben elég népszerűvé váltak a drónok, de a komoly változatok, amikkel rendesen lehet videózni és munkára is használhatóak, azok még mindig több százezer forintba kerülnek. Aki szeretne egy kicsit megismerkedni a drónozással, meg szeretné tanulni az irányítást, annak érdemes nem egyből a “legcsúcsszuperebb” drónt megvenni, hanem célszerű előbb egy lakásban is irányíthatóval próbálkoznia.

A méltán ismert Parrot Mambo MiniDrone-ja remek választás lehet azoknak, akik a drónt nem munkára, videózásra, hanem inkább csak játékra szeretnék használni. Ennek a drónnak az a különlegessége, hogy a hátán található egy kis ágyú, amivel akár 2 méteres távolságba is ellőhetjük a kis műanyag golyókat. A drónban persze kamera is található, de nem ezzel fogjuk leforgatni álmaink légi felvételét. Kis karjainak köszönhetően pedig akár néhány grammos tárgyakat is tudunk vele szállítani.

Kínálatunkban további drónok és egyéb távirányítású járgányok is megtalálhatóak, így érdemes körbenézni.

MiPow Bluetooth-os lámpák, fűzérek és mécsesek

Karácsonykor szokás az egész lakást hangulatosan feldíszíteni, amihez a különböző díszeken túl kötelező elem a különféle fényfüzér és mécses. A MiPow termékeivel a karácsonyi dekorációnkat tudjuk könnyedén feldobni néhány Bluetooth-szal irányítható, színét változtatható fényforrással.

A MiPow kínálatában van fényfüzér is, amivel akár a karácsonyfát is feldíszíthetjük, de a többi terméket egész évben is bátran használhatjuk, ilyenek az sima foglalatba csavarható izzók, felragasztható LED sorok, vagy pedig az elég népszerű mécses. A Playbulb mécsessel egyedi hangulatot varázsolhatsz az otthonodba, teraszodra vagy kertedbe. Mivel lángmentes, bárhol biztonságosan használhatod. Három ceruzaelemmel működik akár 2 hónapon át, így vezetékre sincs szükség. Csak töltsd le az okostelefonodra a Playbulb X programot, és élvezd a színek meghitt hangulatát. Ha ki szeretnéd kapcsolni, csak fújd el, ahogy egy gyertyát fújnál el, és a Playbuld Candle máris kialszik. Ha ismét ráfújsz, a fény újra bekapcsol.

Powerbank

Sajnos az okostelefon akkumulátorának a teljesítménye véges, mondjuk amennyit sokan egy nap nyomkodják a készüléküket, nem is csoda, hogy nem bírja nap végéig. Azok számára, akik aktív igénybevételnek teszik ki nap mint nap a telefonjuk akksiját, remek ajándék lehet egy külső akkumulátor, hiszen ezzel akár menet közben is tölthetjük a telefont és nem kell konnektort keresnünk és ott sok időt eltölteni, hogy legyen elég szufla a készülékben.

Két márkát szeretnénk most ajánlani, amelyek nekünk eléggé beváltak. Az egyik a KSIX 5000 mAh-s powerbankje, aminek az az óriási előnye, hogy már benne van egy micro-USB és egy Lightning kábel is, így nem kell plusz kábelt magunknál tartani. A másik márka a YooBao, itt az 5000 mAh-s akkumulátorral kezdve a 20000 mAh-sig több félét is megtalálhattok, vannak laposak, vannak kicsit ducibbak, van olyan, amiben zseblámpa funkció is van, de van olyan is, amit nemcsak mikro-USB kábellel tudunk feltölteni, hanem Lightninggal is, ami szerintem óriási segítség, hiszen aki csak Apple termékekkel rendelkezik, annál ritkán szokott lenni mikro-USB kábel (nálam is csak azért van, hogy pont a külső akksit fel tudjam tölteni, ha lemerülne).

Moikit Cuptime 2 okosbögre

A Moikit okosbögre első hallásra teljesen haszontalan terméknek tűnik, azonban ez egyáltalán nem igaz. Alapjában véve ez nem is egy bögre, inkább emlékeztet termoszra, de sajnos nem termosz. Mire használható akkor? Miért okos? Azért, mert a benne lévő folyadékot méri. Méri, hogy az adott napon mennyit ittunk belőle, mennyi van még hátra, beállíthatjuk, hogy minden órában szóljon. Ezt többféleképpen is megteheti, egyrészt képes rezegni, másrészt hanggal is figyelmeztet, illetve az oldalán található kijelzőnek hála mutatja is vizuálisan, hogy hány milliliter van még hátra. A benne lévő folyadék hőmérsékletét is képes mérni, tehát ha forró teát öntünk bele, akkor szól, ha megégetne minket, illetve akkor is jelez, ha már iható hőfokon van a benne lévő folyadék. 🙂

Szóval egyáltalán nem buta, egyszerű bögréről van szó: ha valakinek problémája van a napi folyadékbevitellel, akkor ez ideális lehet számára. Megvásárolható a SzifonStore-ban.

White Diamonds tokok és fülhallgatók

Ha megnézzük, hogy egy iPhone felhasználó férfinak és nőnek mennyi kiegészítője van a telefonjához, akkor általában az erősebbik nem képviselői győznek, de ha csak a tokokat nézzük, akkor általában a nők győzedelmeskednek. Nem mindegy, hogy milyen ruhához, milyen alkalomhoz milyen színű és anyagú tokot választunk. Női olvasóinknak, vagy épp párjuknak ötletként tudjunk ajánlani a White Diamonds iPhone tokokat. Ezek a tokok 2014-ben a Telecom Inspirience Awards arany fokozatú díját kapták meg a legjobb védelem kategóriában, így biztosak lehetünk benne, hogy a sokszor földre eső női telefonoknak nem lesz bajuk.

A tokok több féle színben és mintázatban érhetőek el, de egy a biztos: mindegyiken Swarovski kristályból kirakott mintázat található. A Trinity tokokhoz színben passzoló in-ear fülhallgató is jár, amelyhez három különböző méretű szilikon füldugó szett is tartozik, hogy mindenki fülébe passzoljon.

Olvasd el a hozzászólásokat is

10 Comments

  1. az okosbogre nem rossz, errol az jut eszembe ami atvilagitassal elemzi hogy mit iszik az ember (kaloria meg minden). vakami kickstarter jellegu dolog volt nem tudom azota mi lett belole..

  2. Nekem meg az áruk!

  3. Okosbögre beszarsz ????????????????????????

  4. Gyerekek… tudom mindenkinek szíve joga az egyéni árképzés…. de….. a drón az apple.hu oldalon… ennyi…

    Parrot Mambo MiniDrone
    37 969 Ft

    Nálatok meg: 44 990 Ft…………

  5. @Balazs Pali:
    Hivatalos magyarországi disztribútori árképzés sajnos meglehetősen eltér az Apple áraitól. Nem tudunk ellene tenni, de nem arról van szó, hogy extra profitunk lenne rajta, csak mi ezt jóval drágábban kapjuk.

  6. Na jó, na jó, de ha valaki nem nézi meg az appleponthun, akkor az mekkora profit már nekik! ????

  7. @Jecy: de hát nincs rajta akkora profit a SzifonStore esetén, mint amekkora az eltérés most az árban, hiszen eleve drágábban adja el a disztribútor, mint az apple.hu-n lévő ár…

  8. @Jadeye: Valakinek már pedig nagyobb a profit rajta, ha nem épp nektek, akkor ti szívó ágon vagytok és másik disztribútor kéne, aki nem nyerészkedik ilyen feltűnően sokat. Azért 7000 forint különbség bruttóban elég brutál akárhonnan is nézzük.

  9. @Jecy: egy darab Apple disztribútor van Magyarországon.

  10. @SzifonStore: Én hűséges olvasótok vagyok, és egyetértek. Csak megjegyeztem. De mint tudatos vásárló, mindig csekkolom az árakat máshol is. És nem egy dzsunka bolt ajánlotta a kedvezőbb árat, hanem az apple.hu. Emiatt lepődtem meg.


Add a Comment