fbpx Skip to content

December beköszöntével tényleg megérkezett a karácsonyi szezon, azoknak is, akik eddig október és november során próbálták elkerülni a gombamódjára szaporodó bódékat és vásárokat.

karacsony-2016-szifon-cover

A tökéletes ajándékot megtalálni nem könnyű dolog, bár a legszebb ajándék mindig az lesz, amit mi magunk készítünk. Azoknak szeretnénk most pár tippet adni, akik a kütyümániás családtagjaikat és barátaikat szeretnék megajándékozni valami hasznossal.

Divoom Timebox Programozható Bluetooth hangszóró LED kijelzővel

Amennyiben látványos és hasznos ajándékkal szeretnénk meglepni magunkat vagy valamelyik kütyümániás barátunkat, akkor a Divoom Timebox egy remek választás lehet. Ez az eszköz nemcsak egy Bluetooth hangszóró, hanem annál sokkal több. Az elején található 121 LED-nek köszönhetően egy nagyon hasznos plusz kijelzővé válhat a szobában. A kijelzőjére egyedi ábrákat tervezhetünk, akár az értesítések megjelenítésére is alkalmas, továbbá hőmérőként, FM-rádióként és ébresztőóraként is remekül funkcionál.

divoom-timebox

iHealth termékek

Egészségünk megőrzése nagyon fontos, érdemes a dologgal tudatosan foglalkozni. Az Apple által biztosított HealthKitnek köszönhetően rengeteg gyártó elkezdett mindenféle okos egészségügyi terméket készíteni, amivel számos olyan adathoz juthatunk hozzá és tárolhatjuk a telefonunkon, amire eddig nem nagyon volt módunk. Az iHealth kínálatában megtalálhatjuk a okosmérlegtől kezdve az okosvérnyomásmérőn és vércukormérőn át az aktivitás mérő karkötőt is.

ihealth

Apple Watch szíjak

Amennyiben saját magunknak vagy bármi ismerősnek, családtagnak van Apple Watch okosórája, a legjobb és legkézenfekvőbb ajándék egyértelműen egy új szíj lehet. Annyi gyártó készít már különböző kinézetű, anyagú, színű szíjat, hogy szinte biztos meg tudod lepni egy olyan szíjjal a másikat, amilyenje még nincs. Kínálatunkból mind a 38 mm-es, mind a 42 mm-es órákhoz rengeteg szíj választható, a sporttól kezdve a bőr szíjakon át, egészen a fém szíjakig.

monowear7

MiLi iData Air WiFi külső memória 32GB

Tárhelyből sosincs elég, főleg, ha még mindig egy 16 GB-os (neadjisten 8 GB-os sárga 5c) készüléken próbálunk elférni. Az Apple idén végre megemelte mind az iOS eszközök, mind a Mac-ek alaptárhelyét, végre 32 GB és 256 GB az alap. De mi van akkor, ha plusz tárhelyre van szükségünk? Ilyenkor jöhet szóba egy külső memória egység. A Mili iData Air vezeték nélkül tud fényképet, videókat és egyéb fájl formátumokat rögzíteni és másolni készülékről vagy más eszközről készülékre. Az iData Air segítségével mi döntjük el mikor, hol, mit, és hogyan tárolunk. Csak helyezzük biztonságba a készüléket táskában vagy épp a zsebünkben. Semmit sem szükséges csatlakoztatni: kábelek nélkül, vezetékmentes kapcsolódáson keresztül menthetők és másolhatók az adatok. A Smart applikációval egyszerűen másolhatók az adatok iOS készülékről az iData Air-re majd androidos telefonra is akár. A MiLi technológia megbízhatósága és sebessége garantálja az adatok biztonságos másolását és tárolását.

mili-idata

Bling My Thing

A jó telefontok megtalálása nem könnyű dolog. Nem mindegy, hogy milyen anyagból van, milyen színű, mennyi védelmet nyújt a készüléknek, ahogyan az sem, hogy milyen alkalomhoz milyen tokban visszük a készüléket. Női olvasóinknak, vagy inkább az ő párjuknak tudjuk ajánlani a Bling My Thing tokokat, melyek elsőre egyszerű átlátszó szilikon (TPU) tokoknak tűnhetnek a férfiszemnek, de ha jobban megnézzük őket, akkor látható, hogy a hátuljukon Swarovksi kristály minták találhatóak. Egy szép új toknak mindig lehet örülni.

bling-1 bling-2

Olvasd el a hozzászólásokat is

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment