fbpx Skip to content

Sokszor elmondtam már, hogy számomra egy jó telefontok, legalábbis az, ami szívemnek kedves lesz és kellő eleganciát ad, az csakis természetes anyagból lehet, vagy legalábbis részben abból kell készülnie. Bőr, fém, vagy fa telefontokok jöhetnek csak szóba, igaz, ezek egy részének alapja műanyag, de nem ez a lényeg.

1,5-2 éve megkeresett bennünket az egyedi fa telefontokokat gyártó CreatiWood, hogy szívesen készítenének nekünk egy egyedi, szifonos tokot. Nagyon szerettem azt a tokot, tetszett a fa berakás a hátulján, de főleg az tetszett benne, hogy ilyen tokja senki másnak nem volt a világon. iPhone 7-re váltás miatt viszont sajnos bármennyire is szerettem volna tovább használni a tokot, nem tudtam, az eltérő kameraméret eredményeként.

Fa telefontokok

Aki tok forgalmazással foglalkozik, az tudhatja, hogy amint egy új telefon modell jelenik meg a piacon, akkor arra érdemes egyből megtervezi/berendelni a kompatibilis tokokat, hiszen az ügyfél azt veszi meg, ami van és ott, ahol van. A CreatiWood is reagált a némileg új formavilágú iPhone 7 és 7 Plus modellekre, így megfelelő kamerakivágású tokokat választhatunk új készülékünkhöz. Természetesen akinek nem a legújabb iPhone-ja van, az is talál számára megfelelőt, sőt, a legutóbbi cikkünk óta a tokok fajtái is sokat változtak.

creatiwood_szifon

Az előző tokkal csak egyetlen problémám volt. A fa lapocska nem volt egy síkban a tokkal, csak rá volt ragasztva. Ez már a múlté. Mindegyik tok hátulján egy nagyon sekély bemélyedés található, amibe a fabetét kerül, így mikor kész a tok, minden egy síkban van. Az alap, műanyag, faberakásos tokon túl megjelent nemrég egy alumínium tok is iPhone 6 és 6s-hez. Míg a műanyag tok a 0,3 mm-es vastagságával inkább csak a karcoktól véd, komolyabb esésektől nem annyira, addig az alumínium változat nagyon masszívra sikeredett, ami már durvább behatásoktól is megvédi a készüléket.

https://www.instagram.com/p/BJfw_g8DPz_/?taken-by=creatiwood

A CreatiWood erőssége abban rejlik, hogy nem csak egyszerűen fa telefontokokat vásárolhatunk tőlük, hanem egyedi grafikával is elláthatjuk őket, így bárki bármilyen mintát megálmodhat rá, amivel kitűnhet a tömegből. Többféle fából választhatunk (nyárfa, koto, makore, padauk, ébenfa, dió) az egészen világos nyárfától a sötét ébenfáig. A tokokat minden telefontípusra meg lehet rendelni, így természetesen iPhone 4-től a legújabb 7 és 7 Plus-ig mindegyikre csináltathatunk egyedi tokot, de persze van, aki az iPadjére szeretne. A fa sok más gyártóval ellentétben tényleg valódi fából készül és nem csak fa hatású műanyag. A tokok fa része lézeres kivágás és csiszolás után megkapja az egyedi mintát, majd a műanyag résszel összeragasztásra kerül és mindegyik tokra 100 napos pénzvisszafizetési- és cseregarancia van. Az egyediséget adhatja egy gravírozott minta, de akár többféle fa pontos kivágásával és összeillesztésével is létre lehet hozni valami különlegeset.

Ahogyan alkalomhoz illően váltogatjuk a ruhánkat, úgy akár a telefonunk tokjával is megtehetjük ezt. Szerintem nagyon jó ajándék lehet Karácsonyra egy ilyen fa telefontok, akár egyedi mintával, akár anélkül. Nézzetek szét nyugodtan a CreatiWood oldalán és az egyedi megrendelésekkel pedig keressétek őket bátran.

Power bank fa borítással

A CreatiWoodnál a fa annyira központi szerepet tölt be, hogy már power bankeket is rendelhetünk tőlük fa borítással. Instagramon több olyan profilt is követek, ahol mindenféle tech setupot mutatnak be és tökre szoktam szeretni azokat, ahol a fa kiemelt szerepet kap, akár csak a hangszóró borításánál, vagy a MacBook állványánál, és ha igényesen és jól válogatják össze az elemeket akkor szerintem nem tud túl sokká válni a fa.

power-bank-kulso-akkumulator-bambusz

Két féle power bank közül választhatunk: dió és bambusz a borítás tekintetében két opció. A bambusz 6000 mAh-s, míg a dió 8000 mAh-s teljesítményű. Mindkettő alját egy fém lap zárja, de ezt leszámítva minden fa rajta. 1 db USB-A típusú csatlakozó biztosítja a rákötött eszköz töltését, míg magát a power banket mikro-USB kábellel tudjuk feltölteni. A töltöttséget 4 db kék LED jelzi.

power-bank-kulso-akkumulator-diofa

A power bank egy rendkívül hasznos dolog, hiszen az okostelefonok akkumulátora véges, mégis sok annyira csúnya, vagy fura formájú power bankkel találkoztam, hogy jó volt végre látni egy szépet is, egy fa borításút. Ha még nincs power banked, de keresed az igazit, akkor a CreatiWood fa power bankjeiben megtalálhatod.

Olvasd el a hozzászólásokat is

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment