fbpx Skip to content

Idén is lesz fekete péntek a Styleboltban, erről kaptunk sajtóközleményt a cégtől. Érdemes megnézni, milyen akciók lesznek, múlt évben is rengetegen vásároltatok náluk. Át is adnánk nekik a szót.

screen-shot-2016-11-21-at-11-08-53

2016. november 25-én, azaz fekete pénteken, az előző évekhez hasonlóan online és bolti vásárlásnál is kedvezményt biztosítunk Apple termékekre és prémium kiegészítőinkre. Idén az Apple legújabb okostelefonját, az iPhone 7-et is akciós áron kínáljuk Nektek ezen a kitüntetett napon. Hogy az online vásárlásnál is zökkenőmentesen tudjátok használni a kedvezményeket, egy kuponkódot adunk, amit a weboldalon a pénztárhoz érve kell megadnotok, és rögtön láthatjátok a csökkentett végösszeget.

A kupon kódot ide kattintva nézhetitek meg, és itt láthatjátok azt is, hogy szinte mindenre lesz akció, sőt, bizonyos termékeket rendkívül kedvezményesen vásárolhattok meg most pénteken.

Idén még egy játékkal is szeretnénk Titeket szórakoztatni: három termék esetében a kedvezmény mértéke még nincsen előre meghatározva, ugyanis az csakis tőletek függ! A Facebook oldalunkon egy-egy képet kell like-olnotok, és a kedvezmény mértéke a like-ok számától függ.

Szóval hajrá! Nézz körül nálunk, Like-olj, és kapj minél nagyobb kedvezményt!

Olvasd el a hozzászólásokat is

16 Comments

  1. -100% 😀

  2. Sziasztok! Az azért nem szép, hogy online vásárlásnál -15%-ot kap a vevő, a boltban pedig -25%-ot. Személy szerint nem tudok felmenni hozzátok, pedig vásároltam volna… A Stylebolt lapján pedig a főoldalon a 7 plus 128GB készülékre azt írjátok, hogy raktáron, de a rendelési oldalon már 2-4 hét a szállítási idő? Üdv.

  3. @lalika76: Abba belegonfoltál, hogy online mennyire egyszerűbb és gyorsabb az egész? boltba be kell menni, el kell odaáig menni azért a nagyobb kedvezmény, hogy ne légy lusta elmenni.
    Nálam pedig 2-4 hetet ír mindegyik i7-nél. nálad lesz a gond.

  4. Azért “kell” bemenned, mert úgy több dolgot is el tudnak neked adni, míg ha neten rendelsz, akkor csak azt veszed ami kell. Amúgy lalika is azt írta a várakozási időre amit te, tehát akkor nálad is van gond. 😉

  5. “A Facebook oldalunkon egy-egy képet kell like-olnotok, és a kedvezmény mértéke a like-ok számától függ.”
    Szóval a kedvezmény mértéke már el van döntve, csak minél többen hirdessék az oldalt, a végén meg tetszőleges like-számra rá lehet mondani, hogy ehhez ekkora kedvezmény tartozott.

    Ha tévednék, akkor tisztább lenne kiírni, hogy hány like alapján mekkora kedvezmény lesz.

  6. Én a mult héten voltam az istyle boltban,nem irom le melyikben nehogy kirugják a hölgyet ,de 250 km utazás után tudasultam azzal hogy nem veszik szervizbe az iphone 6s plusz készülékem,mert nem kértem telefonon elõjegyzést a szervizestöl ,szoval nem ajánlom a boltot senkinek!

  7. @surda35: az iSTYLE és a fenti cikkben szereplő Stylebolt két külön cég. a Stylebolt nem szerviz.

  8. @Jadeye: Eredeti a nevvalasztasa az utobbinak:)

  9. @Jadeye: bocsi elnėztem egy i betut 🙂 ,akkor ajánlom mindenkinek a STYLE boltot!

  10. Akkor most minden 50-80% al ólcsobb lesz? Mert hát ugye a blackfriday az arról szól hogy egy 370000 Ft készüléket azaz iPhone 7 256 Gb ódát 120000 ért tudjunk meg venni.

  11. Akkor most minden 50-80% al ólcsobb lesz? Mert hát ugye a blackfriday az arról szól hogy egy 370000 Ft készüléket azaz iPhone 7 256 Gb ódát 120000 ért tudjunk meg venni. Ezt az azonos hozászólsos baromságot kivennétek??? Semmiben sem azonos senkiével.

  12. Akkor most minden 50-80% al ólcsobb lesz? Mert hát ugye a blackfriday az arról szól hogy egy 370000 Ft készüléket azaz iPhone 7 256 Gb ódát 120000 ért tudjunk meg venni. Ezt az azonos hozászólsos baromságot kivennétek??? Semmiben sem azonos senkiével.Azonos hozzászólásokat észleltünk, úgy tűnik ez már egyszer megírásra került.Azonos hozzászólásokat észleltünk, úgy tűnik ez már egyszer megírásra került.Azonos hozzászólásokat észleltünk, úgy tűnik ez már egyszer megírásra került.

  13. @trigmegistos: szerintem itthon soha nem volt olyan, hogy 120000-ért vettél 370000Ft-os készüléket.

    az azonos hozzászólásokat a blogmotor maga szűri automatikusan, és nem fogjuk kikapcsolni.


Add a Comment