fbpx Skip to content

Vegyes érzelmekkel fogadták külföldi tech újságírók a Touch Bar-os Retina MacBook Pro-t.

screen-shot-2016-11-15-at-15-39-30

Az alábbi videókban röviden bemutatják a kollégák, hogy milyen az új Touch Bar a mindennapokban. Korábban mi is kipróbáltuk már az új Retina MacBook Pro-t, azonban az még a Touch Bar nélküli verzió volt. Hamarosan persze az új modellt is megkapjuk, de addig is érdemes megnézni például a Verge videóját.

Szerintük a Touch Bar még nem kiforrott. Ugyan sokszor jól jött, de nem mindig egyértelmű és logikus. Többször volt kényelmetlen, és valószínűleg ez a jövőben egyre jobb lesz, de most még nem teljes az összhang.

Olvasd el a hozzászólásokat is

10 Comments

  1. kár, h manapság mindenki ilyen “profi” videót csinál – olyan, mint egy apple reklám, nem látszik, “valójában” milyen is a gép… 😀

  2. Szerinted miért kapják meg őket? 😀

  3. @adam03108: Hát derekasan demonstrálta a magsafe hiányát…. hangosan felröhögtem, és 10x visszanéztem… 🙂

  4. @Balazs Pali: MagSafe: szerintem ami a következmény, nekem többet ér mint a MagSafe:
    -Akármilyen USB-C töltőt lehet használni nem csak huszonezres Alma adaptert mert _szabványos_
    -A kábel ha megtörik, csak kihúzom és rakok bele 5 dollárért egy újat!

  5. @kchris: “A kábel ha megtörik”
    akkor ameddig garanciális a géped, díjmentesen cserélik amúgy. meg iPhone/iPad/iPod esetén is igaz ez a kábelre, valamint a hálózati adapterre és iPhone-oknál a fülesre is (illetve nyilván ha valamihez gyárilag jár ezek valamelyike, akkor azoknál is).

  6. @kchris:
    Pláne ha rántod vele a gépet is, vagy netalántán megrottyan az aljzat…

  7. @kchris: Semmi baj az új USB szabvánnyal
    … kérdés, miért nem mágneses módon oldották meg?
    Én most az összes szifonunkhoz, és micro USB-s cuccunkhoz bevásároltam mágneses kábeleket. Eddig bejött…

  8. @cirx: Hagyjuk már ezt… Ha rendes helyre (gyk asztal) normálisan van letéve egy gép akkor nem fogom lerántani, nekem 5 éve van MagSafe/2 és nem sikerült ilyet (amit megakadályozott volna a MagSafe). Általános felsős iskolás kortól kezdve azért egy többszázezer forintos gépre lehet ennyire figyelni.. Ha meg ágyon stb használom akkor meg természetes igény hogy be se dugom mert sok óráig jó akksiról. Először én is bedugtam mindig aztán leálltam mert alig merül és mégsem nő annyira az akksi ciklusa. Sarkosan: ez a MagSafe is csak egy van sapka-nincs sapka dolog a többi között.. Persze macerás a váltás, és pénzbe is kerül ezt elfogadom. Kíváncsi vagyok mikor cserélik le a Lightning-ot a telefonokon.

  9. @cirx: félre!


Add a Comment