fbpx Skip to content

Újabb pletykák láttak napvilágot, miszerint az Apple dolgozik egy új színen a kozmoszfekete, pontosabban Jet Black mintájára, ez pedig nem lenne más, mint a fehér.

274496

A fehér előlappal rendelkező modellek már az iPhone 4 óta elérhetőek az Apple kínálatában, noha a fehér iPhone 4 csak hónapokkal később került forgalomba, mint a fekete változat. Ennek az volt az oka, hogy akkoriban nehezen tudták megoldani azt a fehér színt, amit mit szerettek volna. A Macotakara forrása szerint az Apple dolgozik egy új, teljesen fehér iPhone 7-en, ami a Jet Black mintájára készülne.

Egyébként külföldről már megvásárolható az az iPhone 6/6s ház, ami esetén teljesen matt fehér a hátlap. Erről írtunk is korábban már nektek. Én egyébként valószínűnek tartom, hogy az Apple esetleg piacra dob egy ilyen iPhone 7 készüléket is – de majd csak tavasszal, mondjuk az iPhone SE frissítés helyére, ami ugye úgy tűnik, idén már nem várható.

Arról is felröppentek a pletykák, hogy esetleg az Apple Watch-hoz hasonlóan speciális kerámiából is lehet az újabb iPhone modell háza, de ez egyelőre kevésbé hihető, mint a fenti, a fehér színre számító hír.

Ti mit gondoltok erről? Megvennétek a Jet White színű modellt? Milyen problémába ütközhetne egy ilyen szín? Sárgulna? 🙂

Olvasd el a hozzászólásokat is

6 Comments

  1. ha a feketéhez hasonló lenne az anyaga, akkor a karcosodás, és az ujjlenyomat ugyanúgy elcsúnyítaná, mint a feketét. Sőt, ha az apró repedésekbe beülő por és szennyeződés miatt még látványosabb lehet. Kockázatos szerintem.
    Egyébként ez a mondat nekem akkor is sántít: “de majd csak tavasszal, mondjuk az iPhone SE frissítés helyére, ami ugye úgy tűnik, idén már nem várható.” Idén 2016 van. A frissítés 2017-ben esedékes. Ha elmarad, az nem idén, hanem jövőre lesz.

  2. Tényleg van olyan, akiben KOMOLYAN felmerült, hogy az idén megjelent telefont még idén frissítik majd? Egyszer volt ilyen az Apple-nél, az iPad4 esetében, mikor éven belül kapott frissítést, mert blama lett volna az új csatlakozó megjelenésekor, ha csak telefonjuk van belőle. Szóval miért is merült fel egyáltalán ez a valóságtól a lehető legtávolabb álló ötlet? (kb. olyantól tudom elképzelni, aki hétről hétre fejben el is költi az aheti ötöslottó főnyereményét).
    Ez már egyszerű felvetésnek is sok volt, de hogy külön cikk készüljön róla, amit aztán minden azutáni cikkben behivatkoztok…
    Akkor lehetne a következő az, hogy mégsem frissítik decemberben az iPhone 7-et, pedig mi vártuk az iPhone8 bejelentését… :S

  3. @Ffx: tényleg volt. sőt, van olyan oldal, ahol már egyenesen tényként írták meg, hogy lesz.

  4. @Jadeye: Hát, az kb a bilibe lógó kéz, ami a linkelt cikkben a hozzászólásokban is látszik… Legyen benne OLED projektor meg atomreaktor is. Amik az SE idei frissítés gondolata mellett már nem is tűnnek hülyeségnek…

  5. Hogy a Jet White-hoz visszatérjünk, jöhetne, csak HiTech kerámiából, mint az Apple Watch Edition (aminek elég hülye neve van szerintem)… Az nem karcolódna, csak kicsit lehet, hogy feláras lenne… Talán még antennacsíkok sem kellenének rá, mert nem fém…

  6. Un. folyékony kerámia… 😉


Add a Comment