fbpx Skip to content

A legfrissebb macOS Sierra frissítésben a MacRumors érdemes képeket talált. Ezek arra utalnak, hogy a “Magic Toolbar” rendelkezik majd ujjlenyomat-olvasóval is és így az Apple Pay-t is használhatjuk már ezekkel az új gépekkel.

applepaysplashsa_geo

Az eredeti Apple képen jól látszik az ujjlenyomat-olvasó helye és az is, hogy az új OLED felület hol helyezkedik el. Az is észrevehető, hogy a billentyűzet is egy picit megváltozott, látható, hogy tényleg megkapjuk majd az új pillangó-mechanikás gombokat.

applepaysplashsa

A macOS Sierra 10.12.1-es frissítéséből az is kiderült, hogy Retina MacBook Pro 13″, 15″ és várhatóan MacBook Air frissítést kapunk majd.

A fenti képeket a rendszer frissítése után a következő elérési útvonal alatt érhetitek el, ha kíváncsiak vagytok rá:

  • /System/Library/PrivateFrameworks/PassKitUI.framework/Versions/A/Resources/

Az Apple ezen héten csütörtökön este 7 órakor leplezi majd le az új gépeket, bár ezek után sok újdonságra már alig számíthatunk, kivéve persze, hogy hány darab és milyen USB port lesz rajtuk. 🙂

Olvasd el a hozzászólásokat is

5 Comments

  1. Nagyon kíváncsi leszek az érintőpanelre. Részemről pont azért jó a billentyűzet, mert van visszajelzés és így könnyebb gépelni. Az F billentyűket sokat használom (pl.: ForkLift-ben több parancs ezzel működik), a hang és egyéb funkciókat FN váltóval kezelem. Szóval egyelőre nem tudom miért lesz jó, de nyilván nálam okosabb emberek készítik, így majd kiderül.

    Amit viszont nagyon szeretnék, az a tényleg erős hardver. Konkrétan 4-magos 13-as MacBook Pro-t szeretnék. Méretre tökéletes, más nem is hiányzik.

  2. Én MacBook Airt szeretnék venni és ez miatt nem is nagyon foglalkoztam a MacBook Pro val. Viszont a múltkori bolt látogatásom során megnéztem a prókat és sokkal vékonyabb gép házuk van mint én azt hittem, pont ez miatt lehet hogy mégis Prót veszek. Nagyon várom!

  3. Az botrány lesz ha belekerül a Macbook billentyűzete – nulla billentyű mozgás, mintha egy touchpad lenne. Egy Macbook Proról beszélünk…

  4. Hol az ESC gomb gyerekek? Ez most komoly? Miért nem veszitek ki az Entert is? Minek az…

  5. @eccs: úristen, cd eject sincs…!!! ????


Add a Comment