fbpx Skip to content

Ismét felkerült a YouTube-ra egy új Apple reklám, mely a vezetnél nélküli Beats fül- és fejhallgatókról szól. Több híresség is szerepel bennünk, köztük Nicki Minaj, DJ Khaled, Karlie Kloss és így tovább…

screen-shot-2016-10-18-at-10-18-23

A videóban az új W1-es chipekkel ellátott Beats termékeket láthatjuk, illetve ahogy ezeket a hírességek hordják, használják. A W1 chip az Apple új, speciális vezetnék-nélküli termékeiben érhető el, mint például a Beats Solo3 Wireless, Powerbeats 3 Wireless, és a BeatsX. A W1-ről bővebben már itt írtunk bővebben: Miért olyan nagy szám az új, vezeték nélküli AirPods-ban található W1 chip?

Olvasd el a hozzászólásokat is

3 Comments

  1. Volt szerencsem a multheten kiprobalni az USA ba ezeket a fuleseket es a bose tipusbol is tobbet . Nekem csk egy problemam van es kivetel nelkul mondegyikkel : le van szabalyozva a max hangero ! Egyebkent brutalisan szepen szolnak! Es a zajszurojuk is jol mukszik bar a beats zajszurojeben amikor az emberi hangot engedi csak be eleg gepies hangzasa van a bose teljesen termeszetes ergo jobb. Hangzasban mind a ket tipus ott van a toppon !!! Kicsit mar sajnalom , hogy nem vettem kint mivel olcsobb ( bose-t vettem a lanyomnak 250 $ ert) .

  2. @mrisz: Az szerintem nem baj, hogy a max hangerő korlátozva van. Védi füleinket 😀

  3. Ez azert nem egy biztonsagiov ! Ezt en szeretnem eldonteni , hogy teszem tonkre a fulem! A lanyomnak mar igen azert vettem mert igy tudom , hogy valamennyire vedve van a hallasa. Egyebkent csak a tapasztalatomT osztottam meg miszerint az osszes termek amit kiadnak ugyan ugy nem tul hangos.


Add a Comment