Új Apple reklám, most épp az Apple Music-ról (videó)

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Szifon.com szerkesztőségének nagy része továbbra is a Spotify-t használja, de az Apple Music elindulása óta rengeteget fejlődött az utóbbi szolgáltatás is.

screen-shot-2016-10-13-at-10-06-18

Az Apple ismét felrakott egy új reklámot a YouTube csatornájára, amiben most az Apple Music kapott szerepet, pontosabban az iOS 10-zel frissített változata. Kivételesen nem 30 másodperces spotról beszélünk, hanem egy közel másfél perces videót készített a cég arra, hogy bemutassa az újdonságokat. Nézzétek meg a videót.

Ezek még érdekelhetnek:


  1. Az is elég elemi dolog lenne, hogy legalább annyi playlist/album legyen fent nekik, mint a konkurenciának, ha nem több! ÉS még akkor sem érezném létjogosultságát az “ALL-NEW” kifejezésnek! Amióta csak van online zenei könyvtár alkalmazás, azóta használom a Deezert. Amikor bejött a Spoti, akkor azt is kipróbáltam, de aztán inkább maradtam a Deezer mellett. Aztán barátnőmmel csináltunk Apple családi megosztást és hozzá elő akartunk fizetni a Musicra. 1 hét használat után töröltük az előfizetést (szerencsére még az ingyenes időszakban). Nagyon sokkal több a választék a másik kettőn; lényegesen!!!

Írd le a véleményedet! (Moderációs elveinket ide kattintva olvashatod.)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!