fbpx Skip to content

Az Apple az Apple Store appban időnként elérhetővé tesz redeem kód segítségével egy-egy appot, így történt ez most az INKS. kapcsán is.

inks-cover

Az INKS. valójában egy festékes gúnyába öltöztetett, klasszikus flipper játék, amiben nem az a cél, hogy egy vagy a rendelkezésre álló három golyóval minél nagyobb rekordot állítsunk fel, hanem hogy az összes festékpatront kidurrantsuk. A szétpukkant patronokból kirobbanó festék pedig látványos művészeti alkotásokat hoz létre.

Ha nem lenne telepítve a készülékünkön az Apple Store app (figyelem: értelemszerűen nem az App Store!), töltsük azt le az App Store-ból:

[appstore id=”375380948″]

Az Apple Store appot elindítva először menjünk a Fiók (Account) fülre, és ott állítsuk át az országot United States-re (ez csak az Apple Store esetén módosítja, hogy mit látunk, az Apple ID-nk régióját nem állítja át!).

Átlépve a Discover fülre, görgessünk le egészen addig, míg meg nem látjuk az INKS. letöltését felajánló bannert, amire nyomjunk is rá:

inks-01 inks-02

Az erre megnyíló oldal alján bökjünk rá a Download now for free zöld csíkjára. Ekkor az iOS automatikusan átlép az App Store-ba, ahol az Apple Store app által adott redeem kód beváltásához adjuk meg az Apple ID-nk jelszavát, majd nyomjunk rá a Redeem (Beváltás) gombra.

inks-03

Ekkor el is indul az app letöltése.

Az INKS. ilyen módon történő, ingyenes letöltésére 2016. október 16-ig van lehetőségünk, az app egyébként 1,99€-ba kerül.

[appstore id=”1081847121″]

Olvasd el a hozzászólásokat is

5 Comments

  1. Sziasztok!
    Először is köszi a cikket, rég szemeztem már ezzel a játékkal, de eddig nem szántam rá magam a megvételre, így végre megvan.
    Ettől függetlenül egy olyan problémába ütkőztem, hogy le akartam tölteni egy korábban magyar appstoreból is elérhető alkalmazást, amit azóta töröltek. Safariban rákerestem, ki is dobott rá találatot, átirányított az appstore-ba, de ott megint nem volt elérhető, de egyből felajánlotta az áruházváltás lehetőségét. Na most asszem, a spanyol appstore jelenik meg nekem, de nem engedi visszaváltani apple music előfizetés meg ilyenek miatt. Hogy tudom visszaváltani a magyar appstore-ra?
    Köszi!

  2. @adriandajka: jelentkezz ki az App Store-ból, majd vissza.

  3. Köszönöm! ????

  4. Húúú de régóta akartam már! Szuper game és gyönyörű szép. Hatalmas pacsi szifon.com, megy a keksz! ????☺️????

  5. Már vagy egy hete akciós. Nagyon rá függtem. Szuper! Csak ajánlani tudom!


Add a Comment