Kicsomagolták a kerámia Apple Watch-ot és lassított felvétel arról, ahogy az óra kilöki magából a vizet (videók)

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Apple Watch Series 2 már elérhető több országban, köztük hazánkban is, illetve októberben a Nike típus is megvásárolható lesz.

screen-shot-2016-09-26-at-11-25-32

Az eddigi arany Apple Watch órákat felváltotta az új kerámia típus, ami nem csak olcsóbb, de anyagából fakadóan nem is karcolódik. Az Apple egy speciális anyagból készítette az órát, amiről korábban már írtunk: Mit kell tudni az új, kerámia Apple Watch Edition modellről? A kerámia óráról az AppleInsider készített egy remek kicsomagoló videót, ebben láthatjuk a doboz tartalmát és magát az eszközt. A cikk második felében pedig azt láthatjuk, ahogy az Apple Watch Series 2 kilöki magából a vizet a hangszóró rezegtetésével.

Az Apple Watch Series 2 vízállóságáról már írtunk korábban, érdemes ezt a cikket elolvasni, ha valakit érdekel: Hogyan működik az Apple Watch Series 2 vízálló technológiája?

Ezek még érdekelhetnek:


  1. Utolsó bekezdés: Az Apple (Watch Series 2?) vízállóságáról…
    Amúgy nekem ez a modell nagyon tetszik, de inkább egy barnás aranyt választok ????

  2. En meg mindig az 1 millas arany oran rohogok ami nem is vizallo…azert az elegge cink ha mar megvettek annyi lehetne h upgradelik nekik vagy fasz tudja.

  3. “A kerámia óráról KÉSZÍTETT az AppleInsider KÉSZÍTETT egy remek kicsomagoló videót…” (Szerkesztésre szorul!)
    Fhuuuuuuuuu….én nagyon bele voltam esve -anno- mikor kijött az iPhone 3G fehérben…imádtam. Majd a 4-et is abban akartam megvenni, de “Out of Stock” volt (hmm…mintha most is lenne ilyen gondja az Applenek :D ), majd egy iPhone 5 készülékházat cseréltem fehérre (white-silver). Viszont ez a Watch. Kerámia. JézusAnyám. Kuporgatok, aztán be nevezek egyre. :D

Írd le a véleményedet! (Moderációs elveinket ide kattintva olvashatod.)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!