fbpx Skip to content

Ahogy az várható volt, előkerültek az első teszt videók, melyben kipróbálják többek között iPhone 7 csepp- és porállóságát, karcállóságát, és hogy mennyire hajlik az új készülék.

screen-shot-2016-09-17-at-9-24-46

Az iPhone 7 alapjában véve nem vízálló, hanem csak por-, cseppálló és vízlepergető – azonban a videókból úgy tűnik, hogy egyáltalán nem kell majd attól tartanunk, hogy megadja magát, ha esetleg rövid időre beleesne valami folyadékba. A Samsung Note 7-hez képest jobban teljesített a karcolás teszten is, illetve egyelőre nem hallottunk felrobbanó akkumulátorokról sem. Nézzétek meg a videókat.

Olvasd el a hozzászólásokat is

7 Comments

  1. akkor kijelenthetjük h egész nyugodtan be lehet vele menni a medencébe és kamerázni fotózni egy-egy ugrás közben vagy akár a víz alatt fasza 🙂

  2. Azert utlso videonal a lighti g csatlakozot nem kellett volna “bedugaszolni” ki tudja lehet pont ott a leggyengebb es beazott volna mar reges regen.

  3. Szerintem szért nem vállalja az apple, h vízálló mert lehetnek gyárilag roszabbul vagy valami tűréshatáron kivűli illesztések, amiket nem vesznek észre.. és így tényleg csak csepp és poráloak… Ezzel meg megvédik magukat az újabb botrány elől. Nekem a 6s em èlt túl egy fél orás vízalatti fürdőt. Tanyabulin mellényzsebben volt a telefon és azt hittem, h letettem az asztalra, de nem… Nem asztal volt, hanem egy esős hordó aminek a fedele félre volt csúszva, és beleeset a mellényem telefonostul.. Sötét volt azért nem vettem észre. Csak amikor keztem keresni a telefont.. Tehát én egy szerencsés telefont vettem, de volt olyan videó is ahol 10 perc után beadta a derekát a 6s.Szerintem ugyan ezek lehetnek a 7esekkel. Valamelyik bírja a vízalatt valamelyik nem….

  4. Az én iPhone 7-em holnap érkezik , de én nem fogom megkínozni!!????

  5. @Put2: szerintem senki sem vállal garanciát vízállóságra hiszen nem lehet megállapítani, hogy az 50 m-ig vízálló telefont, órát valóban a megadott körülmények között használták-e. Kivétel lehet a kifejezetten víz alatti tevékenységhez fejlesztett 500 m-ig vízálló búvár órák. Ott valóban elvárt és garantált a vizallóság.


Add a Comment