fbpx Skip to content

Már írtunk róla, hogy mire képes az A10 Fusion processzor az iPhone 7-ben, most azonban egy videó is kikerült, amiben összehasonlítják a készülékeket.

iphone-7-vs-iphone-7-plus-vs-iphone-6s-benchmarks

Az alábbi videón iPhone 7-et, 7 Plus-t és 6s-t tesztelnek: jól látható, hogy a Fusion chip mennyivel gyorsabb lett az elődjénél, illetve, hogy a nagyobb iPhone 7 Plus grafikában picit gyengébb az iPhone 7-nél, mivel a nagyobb kijelzőnél többet kell számolnia a processzornak. Persze ez nem annyira számottevő. Nézzétek meg a videót.

Olvasd el a hozzászólásokat is

7 Comments

  1. Fu de bosszanto ez a nyelv 😀

  2. Szerintem nem a “nagyobb kijelző” miatt kell többet számolnia a procinak, hanem a nagyobb felbontás miatt. Ezért muris kicsit amikor a Samsung Galaxy S7-tel hasonlítják össze az i7 ice stormon nyújtott teljesítményét, mivel az S7-nek jóval nagyobb a felbontása, így valóban, sokkal többet kell számolnia és rosszabb eredményt fog produkálni.

  3. “Sebességteszten az iPhone 7, a 7 Plus és a 6s”
    Ha jól látom, a 6s az 6s Plus-t jelent jelen esetben.

  4. Huhu, igazi “loco” a videon ;D Vivvvvaaa la razzzzaaa !

  5. @Vikitorony:
    Nem csak jól látod, hanem mondja is a videóban 1:22-nél. 🙂
    Nagyon fáradt a csóvó de fel akarta tölteni nekünk minél hamarabb.

  6. @Kukori:
    legalább a hülyeségedet ne terjesszed már kérlek. Ez CPU teszt, semmi köze a grafikai teljesítményhez. Amint látod ki is irja épp mit számol a teszt közben a cpu.

  7. @Kukori:
    pls legalább ne hangoztasd, hogy buta vagy. Látszik hogy ez CPU teszt. Nem számít a grafikai teljesítmény. Még ki is írja épp mit számol a proci….


Add a Comment