fbpx Skip to content

A népszerű YouTuber, Marques Brownlee már kézhez kapott egy matt fekete iPhone 7 Plus-t és egy fényes, kozmoszfekete iPhone 7-et.

screen-shot-2016-09-15-at-7-32-55

Erről persze videót is készített, kicsomagolta őket, és nagy felbontású, 4K videóban bemutatja a két készüléket. Nekem egyébként az ő videóján tetszett meg a matt készülék, bár jelenleg is a fényes, kozmoszfekete felé hajlok. De lássuk be, a matt sem elhanyagolható, ha kinézetről van szó. Nézzétek meg a videót.

Természetesen az továbbra is igaz, hogy a fényes készülék, amit mi lakk feketének hívunk a szerkesztőségben, sokkal több problémát vet fel, mint a matt. Erről korábban is írtunk már: Gyorsan karcolódik és ujjlenyomatokat is gyűjt a kozmoszfekete (jet black) iPhone 7 (videó).

Az Apple közlése alapján egyébként a sorba álló vásárlók pénteken csak korlátozott készletből fognak tudni választani, de ez már az előző években is így volt. Ugyanakkor azt is kiemelték, hogy az iPhone 7 Plus semmilyen színben, az iPhone 7 pedig a kozmoszfekete színben nem lesz elérhető a sorban állók számára, mert ezek a készülékek elfogytak az előrendelés alatt. Aki tehát elindult sorba állni, az jobb, ha ezt észben tartja.

Ti vásároltok iPhone 7-et? Melyik készüléket választottátok?

Olvasd el a hozzászólásokat is

13 Comments

  1. Ti vásároltok iPhone 7-et? Melyik készüléket választottátok?
    i7 (sima) matt fekete 32GB (köszi!)

  2. A fényes rögtön csupa ujjlenyomat. A Nokiám volt fényes fekete, de nem volt ilyen kényes. Szerintem ezzel mellényúltak. 6s 64 gigás van, fekete, nem váltok.

  3. Hogy melyiket….. ?

    IPhone 7 128Gb matt fekete…. holnapi átvétellel……

  4. Részemről úgy érzem nem érdemes váltani, i6s 64gb használok!

  5. i7 ezüst, 256GB

  6. Nem értem mi a gond a lakk feketével. Kapásból rakok minden telefonomra valami jó minőségű spéci fóliát előre/hátra, tehát ilyen szempontból tökmindegy, hogy anélkül mennyire gyűjti az ujjlenyomatot. Nekem már eleve fura ha valaki nem fóliáz egy több százeres készüléket.

  7. Kizárólag a vízállóság miatt fogok venni egy matt fekete 7-est. Nekem most egy sima 6-os van, de akinek 6s-e van nem csodálom, ha nem akar váltani.
    A sok előrendelés kb. 20-30 százaléka az sztem. maszek telefonárulda, nyilván honi is van közte. Ezek kimennek több emberrel sorban állni, majd behozzák ide, itt meg eladják valamivel többért. Szóval aki csillivilli feketét akar vagy Plus-t valszeg fog találni idehaza is mert jó eséllyel rengeteg ilyen eladó lesz hirtelen a hirdető oldalakon péntek után. Két éve is így volt, jó eséllyel most is ez lesz.

  8. @Ronaldo: En meg nem fogtam olyan foliat, aminek kellemes volt a tapintasa, es azert egy telefonnal nalam ez szempont, mivel a nap feleben ezt fogdosom.

  9. 5S-ről 7 matt fekete (32gb) lesz 🙂

  10. i7 Plus 128 GB Jet Black, a szállítást okt.5-11. közé igazolták vissza. (Osztrák Apple Store )

  11. Lecserelem az iPhone 6S PLUS 128 gb os 1 honapos telomat egy iPhone 7 Plusra csak is Fenyes feketere ! Es akkor mar veszek egy sima 7-est is xd . Egyebkent en meg sosem ertettem ,hogy miert nem vigyaz valaki a telefonjara ahelyett hogy korbe foliazza silikon tokozza stb ! Veszek egy ferrarit es korbe fujom 6 m vastagon purhabbal hogy ne legyen baja xd xd xd a tudasan kivul az  a legjobb fogasu telefon imadom a sulyat a tapintasat mindenet ugy ahogy van es ezt minden kezbevetelnel elvezni akarom . Kimondottan idiotanak tartom amikor valaki vesz egy telefont,fenykepezogepet vagy barmilyen elektronikai eszkozt es rajta tartja a gyari foliat is mig mar magatol le nem esik ! Xd xd xd marha xd az eszkoz van erted es nem te az eszkozert azert ezt mindenki tisztazza magaval .

  12. @Balazs Pali: raadasul neked szemelyesen Greg Joswiak fogja kivinni xd reggel vard a kapuba xd

  13. A fényest hosszú távra tervezzétek, mert eladni nem nagyon lehet majd. Ha meg tokot veszel rá, akkor mindegy a szín.


Add a Comment