fbpx Skip to content

Tegnap az Apple kitett magáért, a múltkori unalmas WWDC esemény után végre egy egészen érdekes, komoly eseményt hozott össze.

screen-shot-2016-09-08-at-15-46-02

Rengeteg újdonság érkezett, főleg a motorháztető alatt, ezekről bővebben már beszámoltunk az eddigi cikkeinkben, illetve hamarosan egy-egy terméket is kipróbálunk majd nektek. Én szeretnék még írni az új AirPods-ról, illetve kifejezetten érdekelnek az egyes iPhone 7 újdonságok, mint például az új kozmoszfekete típus. Addig is az Apple már felrakta az új videókat, érdemes őket végignézni.

Az első videóban az egész eseményt láthatjuk 107 másodpercben, zseniálisan vágva, így ahogy mondani szokás, ha csak egy videót nézel meg ma, akkor ez legyen az.

Aztán nyilván érdemes megnézni az iPhone 7 speciális, új Jet Black, magyarul Kozmoszfekete külső borításáról készült videót.

Az Apple Watch is frissült az eseményen, így erről is készült egy rövid videó:

Végül pedig az új AirPods-ról készült felvételt is érdemes jobban megnézni. Ebbe a termékbe került az új W1-es processzor, ami engem kifejezetten érdekel.

Továbbá elérhetővé váltak azok a videók is, amiket az Apple az egészség alkalmazásban használ, ezeket a cég hivatalos YouTube csatornáján érjük el.

Olvasd el a hozzászólásokat is

19 Comments

  1. Egy iPhone 7 Plus 32gb jó lenne, csak rohadt drága. 🙁 Nem baj, lottózok úgyis.. 😀

  2. Arról miért nem csináltak videót hogy a sok kis kínai hogy pakolja össze a telót?:D

  3. Engem az új home gomb, és annak a megoldása érdekelne igazán!

  4. Az akkumlator meg mindig problema lesz …

  5. AirPods: 59.900 Huf??? MIVAAAN?
    Ezek melyik bolygóról jöttek?

  6. @tzolesz: @tzolesz: Láttad a konkurens megoldásokat? Mind drágább. Csak mondom.

  7. Ha minden eggyes darabot cnc mar, akkor hány cnc kell, hogy legyártsanak 20 millió darabot??… Úgy, h darabonként kb 1 vagy 2 perc kell csak a csupasz háznak… Belegondolni is sok..

  8. Remélem lesz az SE-nek is utódja, nem csak ezek az egy kézzel kényelmetlenül kezelhető tepsik..

  9. Iphone 7 128GB Black megrendelve….

  10. Airpods látatlanban rendelek ahogy lehet. Ha nem jön be tuti szét savazom mindenhol. A Samsung jobban néz ki. Bár az akku ideje bili. Jó lenne fekete Airpods. Már uncsi a fehér.

  11. Balazs Pali neked mikor jon meg?iPhone 7 Plus jet black november…..de osszesre 3het a varakozas Angliaban akkor fasznak van odairva hogy elerheto 16-tol…HOL???

  12. @pete66:

    Apple Store Manchester
    Amdale
    New Cannon Street Mail
    Amdale Centre
    Manchester
    M43AJ

    16 Sep 12.30-12-45

    Személyes átvétel :-)))))))))))

  13. @pete66:

    Lehet hogy a lakk lassan szárad……….. :-)))))))))))))))))

  14. Ahogy nézem, szerencsénk volt…. már az enyémre is 6-8 munkanapot írnak… a Pluszra meg 3-4 hetet… Korán rendeltük, éjfél óta figyeltük. Angol idő szerint 10.15 körül vettük meg… akkor még volt személyes átvétel a tízórás nyitástól… A fiam dolgozik kint, ebéd időben elugrik érte, 10 percre van, mellette egy kicsivel odébb a Posta, és feladja nekem Magyarországra :-))

  15. Alakul ez…. már novembert írnak az általad megvásárolni kívánt 7S Pluszra

  16. Jaja en meg is rendeltem aztan novemberben valamikor postazzak.nektek nagy mazlitok volt en olyan del korul neztem, a tobbire tenyleg 3-4 het van “csak”.de kerdem en akkor igy hogy a faszba lesz a 2. Korosok kozott MO. Mikor meg az elso koroseket se birjak rendesen kiszolgalni.

  17. @pete66:

    A képlet egyszerű… eleve kevesebbet rendeltek 10 százalékkal, mert hogy nem lesz akkora az érdeklődés… A Samsunk Note 7 aksi probléma most az Apple malmára hajtotta a vizet….. harmadrészt…. az első körös országok szolgálják ki a nepperek által a többi országot… Majd nézd meg, hogy Magyarországon tele lesz a net szeptember 17.-én a Iphone 7 128 GB 350.000 ……. az Iphone 7 Plus 400-450 ezres ajánlataival….

  18. Ja hat itt is tele van az ebay de egy 820£ telefonert(olcsobb mint otthon az a kemeny) nem fogok kiadni 1100-1200£. Persze lehet mondani ha mar ennyiert veszek telot mi az a 2-300 £ de kolthetnem watchra is bar nem kell. Inkabb akkor kivarom mog ez megjon hatha valamit okoskodnak a gyartosoron,hogy hamarabb jojjon.

  19. @pete66:

    Hát igen… olcsóbb… Tavaly karácsonyra még én vettem a 6S 64GB-ot a fiamnak itthon 240 forintért…

    Azóta viszont a font 360 forint… emiatt 250 körül kijön ott kint z Iphone 7 128 GB… erre rájön a csomag díj, de még mindíg olcsóbb mint az itthoni 295.000 ár.


Add a Comment