fbpx Skip to content

Ahogy az várható volt, az Apple idén is megrendezi a szokásos zenei fesztiválját. Ez immáron a 10. a sorban, és még múlt évben keresztelte át a cég az Apple Music Festival névre.

269580-1280

Szokásosan a londoni Roundhouse ad majd otthont az eseménynek, ahova tulajdonképpen csak nyerni lehet belépőt, vásárolni nem. Az esemény szeptember 18-án kezdődik és minden este néhány neves előadót láthatunk, hallgathatunk majd meg.

Eddig az iTunes segítségével, illetve iPhone-on a Zene alkalmazásban vagy az Apple TV-n tudtuk megnézni az eseményt élőben. A fenti borítóképen ugyanakkor az olvasható, hogy Apple Music felhasználók ingyenesen nézhetik majd az eseményt. Az Apple Music viszont országonként változó havidíjjal vehető igénybe, tehát valószínűleg azok, akik nem fizettek elő, nem nézhetik majd élőben az eseményt, ami picit furcsa az Apple részéről. Lehetséges, hogy csak az élő showt korlátozza majd a cég, utólag bárki megnézheti előfizetés nélkül is.

Arról egyelőre nincs információ a hivatalos oldalon sem, hogy kik lépnek fel idén – de amennyiben megtudjuk, természetesen beszámolunk majd róla.

Olvasd el a hozzászólásokat is

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment