fbpx Skip to content

Idén immár kilencedik alkalommal kerül megrendezésre a korábbi iTunes Festival-ról most Apple Music Festival-ra átkeresztelt esemény Londonban, ahol a legnépszerűbb zenészek tíz napon keresztül, minden este élő koncertet adnak a rajongóknak.

Apple-Music-Festival-2015

A rendezvény ma este 20:45-kor indul, az első két fellépő pedig Andra Day és Ellie Goulding lesz. Ilyenkor minden este 2-3 előadó lép fel a londoni Roundhouse-ban, idén olyan előadók részvételével, mint Pharrell Williams, a One Direction, Florence + The Machine és a Disclosure. Az Apple Music Festival ráadásul idén még közelebb hozza a rajongókat kedvenceikhez, mert az Apple Music Connect oldalán backstage hírekkel és bennfentes videókkal találkozhatunk – és természetesen a Beats 1 is tudósít az eseményről.

A koncerteket élőben követhetjük a legalább iOS 8.4-et futtató készüléken a Zene appban, számítógépen iTunes 12.2-vel (az Apple Music megjelenítése legyen bekapcsolva!), vagy Apple TV-n az Apple Music Festival ikonra nyomva. Ráadásul a közvetítések egy ideig várhatóan utólag is visszanézhetőek lesznek az iTunes-ban, így ha valaki lemaradna adott napon a kedvencéről, akkor azt másnap már akár meg is tudja nézni felvételről.

Az idei line-up a következő:

Apple-Music-Festival-2015-ellie-goulding
Szeptember 19. (szombat)
20:45 – Andra Day
22:00 – Ellie Goulding
Apple-Music-Festival-2015-take-that
Szeptember 20. (vasárnap)
20:45 – Charlie Puth
22:00 – Take That
Apple-Music-Festival-2015-carrie-underwood
Szeptember 21. (hétfő)
20:20 – Cam
21:00 – The Shires
22:00 – Carrie Underwood
Apple-Music-Festival-2015-one-direction
Szeptember 22. (kedd)
20:45 – Little Mix
22:00 – One Direction
Apple-Music-Festival-2015-the-weeknd
Szeptember 23. (szerda)
20:45 – Grace Mitchell
22:00 – The Weeknd
Apple-Music-Festival-2015-the-chemical-brothers
Szeptember 24. (csütörtök)
22:00 – The Chemical Brothers
Apple-Music-Festival-2015-disclosure
Szeptember 25. (péntek)
19:45 – NAO
20:45 – LION BABE
22:00 – Disclosure
Apple-Music-Festival-2015-pharrell-williams
Szeptember 26. (szombat)
20:45 – Leon Bridges
22:00 – Pharrell Williams
Apple-Music-Festival-2015-mumford-and-sons
Szeptember 27. (vasárnap)
20:45 – Jack Garratt
22:00 – Mumford & Sons
Apple-Music-Festival-2015-fatm
Szeptember 28. (hétfő)
20:45 – James Bay
22:00 – Florence + The Machine

Bővebb információk a fesztiválnak szentelt applemusicfestival.com oldalon, és az iTunes-ban találhatóak.

Olvasd el a hozzászólásokat is

17 Comments

  1. A szifon app-ban a képek és koncertek idejének a fele kicsúszott és nem látszik…

  2. @egycsavo: igen, ennél a cikknél érdemes a mobil felületünket használni sajnos.

  3. Konkretan hol lehet nezni eloben?

  4. @milangorbe: ott van linkelve a cikkben többször is, illetve le van írva az is, hogy iTunes-ban, a Zene appban, vagy az Apple TV-n.

  5. Amikor a “Watch the gig”-re kattintok Ellie Goulding-nél, at mondja az iTunes , holy “Hiba lépett fel”. Van Apple Music előfizetésem, használom is, és az iTunes is a legfrissebb és be van állítva a cikkben megadott módon. Ötlet?

  6. Nekem is ugyanez volt a válasz az iTunes-tól. Majd kipróbáltam amerikai accountal, azzal sikerült az iTunes festival-t elérnem és nem dob hibaüzenetet.

  7. Na jó, de sehol nem mondták, hogy nálunk nem fog menni, és London sem Amerika. Ha tényleg ez a valós helyzet, szégyellje magát az Apple 🙁

  8. @iRon242: nem értem, sehol nem volt szó arról, hogy itthon ne menne, mert megy. nekem Magyarországon, magyar Apple ID-val gond nélkül megy. a hiba nálad lesz. lépj ki az iTunes-ban a fiókodból, indítsd újra a géped, majd lépj vissza.

  9. Írtam nekik, kíváncsi vagyok, mit válaszolnak.

  10. Nekem sajnos nem megy. Se iPhone 4S, se iPhone 5, se iPad Air-el. Mindegyiken legalább 8.4-en van az IOS. Egyedül Apple TV-n sikerül elérnem a fesztivált. Kiléptem-beléptem az id-val(természetesen magyar), készülékek újraindítása, LTE, WIFI, mindenhol próbáltam, sajnos nem megy. Van aktív Apple Music előfizetésem is. Valaki megoldás?

  11. @Jadeye: Kösz a tippet, de nem jött be.

  12. Ennyit mondott az Apple:

    “Thank you for your e-mail.

    Please refer to your local iTunes Store for information on Apple Music Festival performance times and available content in your region.

    There are several ways to watch Apple Music Festival:
    • On Apple Music using your iPhone, iPad, or iPod touch.
    • On your computer with iTunes.
    • On your big screen with Apple TV (select Apple Music Festival from the main menu) or using AirPlay.

    To watch performances, you must be using iTunes 12.2 or later, iOS 8.4 or later, or Apple TV (second or third generation) with software version 6.0.2 or later. You must also turn on Show Apple Music from Preferences in iTunes on your computer or in the Music section of Settings on iOS.

    Apple Music Festival Team”

  13. biztos nálunk lesz a hiba, de nekem sem megy…

  14. @Köpeczi-Bócz Benjamin: válaszolva Neked is, én még mindig nem találtam meg a módját, hogy elérjem az idei fesztivált IOS eszközről. Ha valaki Magyarországról, magyar apple id-val az iPad-jén, vagy iPhone-ján meg tudja jeleníteni az Apple Music Festival-t, kérem írja meg, mit csinál, milyen eszköze van. De úgy nézem, mivel az előző hozzászólásom óta érdemleges választ nem kaptam, nagyjából senkit nem érdekel. Azért vagyok kicsit szomorú, mert amikor megjelenik xy IOS verzió, több száz komment érkezik(mondjuk kb. a10%-a értelmes, a többiek nem tudnak olvasni). Itt ingyen kultúra van 10 napig, nem kell warezolni, lopni, mindjárt érdektelen sokak számára…

  15. @geem9: nekem most a Zene appban az Új fülön ott a Watch the show opció. nyilván mivel 9-kor kezdődik a mai első koncert, így nincs mit nézni jelenleg.

  16. @Jadeye: köszi, hogy megnézted, de én semmi ilyesmit nem találok. Az eddigi fellépőket is vissza lehetne nézni bármikor(“Watch the gigs” fül az iTunes-ban), ha rábökök, átvált a Zene alkalmazásba, de csak teljesen fekete képernyő marad.
    Most, ebben a percben a Zene alkalmazásban, az “Új” fülben a legfelső(teljes képernyő széles) sávban “Watch live now” felirat van, ha rábökök, átvált a teljesen fekete képernyőre.
    iPadal próbálkozom most(Air), de végigjátszottam az összes eszközömmel(iPhone-ok), sehol nem megy 🙁
    Természetesen IOS 8.4 vagy újabb rendszereken.

  17. Az Apple ID-nál a felhasználói fióknál az országbeállítást kell pl. UK-ra állítani. Utána menni fog.
    A lokalizált iTunes verziókkal nem működik. https://discussions.apple.com/thread/7231826


Add a Comment