fbpx Skip to content

Ha hordozható Apple termékünk van, akkor minden bizonnyal találkoztunk már a Crumpler márkával. Amennyiben még nem, most itt az alkalom, hogy személyesen vegyük szemügyre ezeket a termékeket.

IMG_8063

Sokáig ez a márka csak viszonteladóknál volt elérhető, és akkor is viszonylag kevés volt a termék. Azonban mától Budapest közepén, a Deák tértől 1 percre megnyílt az első Crumpler Pop-up store, ahol számos Crumpler táskát nézhetünk meg, próbálhatunk ki és vásárolhatunk meg.

Tegnap délután volt a hivatalos megnyitó, amit a Szifon.com csapat is szemügyre vett. Korábban már írtunk a Crumpler márkáról ebben a cikkünkben: Crumpler táskák újra Magyarországon! Tesztelük a márka egyik táskáját is: Crumpler Betty Blue hátizsák, illetve iPad tokot is vásároltunk már: Crumpler Webster – (Retina) iPad mini sleeve tok.

IMG_8058

A Crumpler 20 éve kiemelkedő márka az IT-, laptop-, és fotós táskák piacán, megtartotta irányelvét, mely szerint olyan táskákat tervez, amik időtállóan jól védik tartalmukat, legyen az egy laptop, táblagép vagy kamera és kiegészítői.

A stílus, a praktikum és a sokszínűség végre nem egymást kizáró tényezők.

Válassz magadnak útitársat a hét minden napjára, a nagyvárosi hétköznapoktól egészen a hétvégi pihenésig! Hordozd kényelmesen magaddal az irodát, a fotóapparátusodat vagy akár a túracuccaidat, bringázz, utazz a kedvenc táskáddal. Az ausztrál Crumpler márka hosszú idő után ismét Magyarországon, időtálló darabjai egy pop-up üzletben lesznek elérhetőek az 5. kerület József Attila utca 24-ben.

13975344_1792030854349490_6213209548693039031_o

A Crumpler a legtöbb termékére 30 év garanciát ad, nekem a mai napig tökéletesek a márka termékei, pedig nem egy hátizsák már több éve szolgál engem, illetve a Szifon csapat többi tagját.

Aki teheti, mindenképp nézzen be hozzájuk, minden nap 10:00 – 20:00 óra között vannak nyitva az 5. kerület József Attila utca 24-ben!

Olvasd el a hozzászólásokat is

1 Comment

  1. Szuper pont most kellene iPad sleeve tok… EU-s web boltból rendezéshez képest milyen áraik vannak? Ott le van 70%- al értékelve egy fajta így meg a 15 €-s rendelési árral is kb pariban van az itthonihoz képest ha itt nem adják azt a kedvezményt…


Add a Comment