fbpx Skip to content

Az Apple az Apple Store appban időnként elérhetővé tesz redeem kód segítségével egy-egy appot, így történt ez most a Brushstroke kapcsán is.

brushstroke-cover

A Brushstroke segítségével a fotóinkat festményekké alakíthatjuk, ami kissé olyan, mintha a Prisma appot használnánk, de előbbi esetében még akár nyomtatott formában meg is rendelhetjük az adott képet.

Ha nem lenne telepítve a készülékünkön az Apple Store app (figyelem: értelemszerűen nem az App Store!), töltsük azt le az App Store-ból:

[appstore id=”375380948″]

Az Apple Store appot elindítva először menjünk a Fiók (Account) fülre, és ott állítsuk át az országot United States-re (ez csak az Apple Store esetén módosítja, hogy mit látunk, az Apple ID-nk régióját nem állítja át!).

Átlépve a Discover fülre, görgessünk le egészen addig, míg meg nem látjuk a Brushstroke letöltését felajánló bannert, amire nyomjunk is rá:

brushstroke-01 brushstroke-02

Az erre megnyíló oldal alján bökjünk rá a Download now for free zöld csíkjára. Ekkor az iOS automatikusan átlép az App Store-ba, ahol az Apple Store app által adott redeem kód beváltásához adjuk meg az Apple ID-nk jelszavát, majd nyomjunk rá a Redeem (Beváltás) gombra.

brushstroke-03

Ekkor el is indul az app letöltése.

A Brushstroke ilyen módon történő, ingyenes letöltésére 2016. szeptember 1-ig van lehetőségünk, az app egyébként 4,99€-ba kerül.

[appstore id=”824421012″]

Olvasd el a hozzászólásokat is

5 Comments

  1. prisma? 😀

  2. @Józsi: igen:

    ami kissé olyan, mintha a Prisma appot használnánk

  3. Sajnos ez rosszabb. Kritikan aluli kepeket lehet vele csinalni


Add a Comment