fbpx Skip to content

Amikor a nagyobb iPad Pro megjelent, az Apple bemutatta a Smart Connectort és ezzel együtt a Smart Keyboardot is. Ez az Apple eredeti billentyűzete, amit egyelőre csak az iPad Pro modellekkel használhatunk.

Screen Shot 2016-08-02 at 23.32.11

Idáig csak angol billentyűzetkiosztással tudtuk ezt megvásárolni, azonban mától már rendelhető magyar ékezetes kiosztással, így azok, akik eddig emiatt nem vásárolták meg, most már megtehetik.

A billentyűzet sokak számára kényelmes munkaeszköz, és a gondolataikat is szívesen jegyzik fel a segítségével. Smart Keyboardot a 9,7 és a 12,9 hüvelykes iPad Próhoz is vásárolhatsz. Innovatív technológiái megszabadítanak a kapcsolóktól, csatlakozódugóktól, sőt párosításra sincs szükség. Ez a kiegészítő a kényelem és a hordozhatóság tökéletes ötvözete.

A hagyományos modellekkel ellentétben nincs rés a billentyűk között, ezért nem hullanak a billentyűzetbe a morzsák, és a kávé sem tud beleömleni. A teljes klaviatúrát egyetlen egyedi szövésű, tartós szövetlapba formázzuk lézeres technológiával. A gombok rugalmasságát is ez biztosítja, így nincs szükség hagyományos, nagy helyet foglaló mechanizmusra a mozgatásukhoz. A billentyűzet szövetét vízálló, folttaszító bevonat borítja. (Forrás: Apple.hu)

Az új Smart Keyboard megvásárolható a SzifonStore-ban.

Ti használtok az iPadetekhez bármilyen billentyűzetet?

Olvasd el a hozzászólásokat is

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment