Új ébresztő hangok az iOS 10 beta 2-ben (videó)

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az iOS 10-ben megjelent az új, úgynevezett alvás funkció, amiről már mi is írtunk korábban.

IMG_2019

A fejlesztői beta 2-ben és az első nyilvános bétában pedig ehhez a funkcióhoz érkeztek új ébresztő hangok, pontosabban zenék. Ezek lágy, könnyű dallamok, amikkel sokkal finomabban ébreszt fel minket a készülék. Jeff készített erről is videót, így akik még esetleg nem rakták fel a nyilvános bétát, azok is meghallgathatják az új hangokat.

Ezek még érdekelhetnek:


 1. Nem 100%-ban ide tartozik.
  Breath alkalmazás használata után nem indul nálatok újra az óra Beta 2 esetén?
  Ma kétszer is ezt csinàlta…

 2. Es remeljuk, hogy vegre kulon allithato lesz az ebresztes hangereje ????
  Talan az ’emelkedo’ hangeroig is eljutunk egyszer… ????
  Ezek nekem olyan furcsa hianyossagok.. mar a 3210-es Nokiam is tudta pedig ezeket… ????

 3. Lehet, hogy én vagyok földhözragadt, de nekem jobban megfelelne, ha választhatnék egyet a zenéim közül, és csá. Ehelyett x fejlesztő y órát dolgozik azon, hogy csináljon néhány új kretén dallamocskát.

 4. Nekem tetszenek ezek a dallamok. Remélem a 10 rendesen fog futni az 5s-emen, ez lesz az utolsó iOS amire frissítek, a 11 szerintem már be fogja lassítani.

 5. OK, rosszul fogalmaztam. Úgy értettem, ha csak ez az opció lenne. Persze értem én, hogy kellenek a felkínált hangok, de ez legyen a felhőben, s akinek kell, az letölti. Rengeteg felesleges cucc van az IOS-be beégetve, amiket józan ész alapján ki lehetne szervezni. És ez nem csak a hangokra vonatkozik. Van egy használhatatlan részvények alkalmazás, ahol pl. nem lehet beállítani a magyar részvényeket.. És ne jöjjön nekem senki azzal, hogy ez olyan szervesen az IOS része, hogy nem lehet törölni. Sajnos bosszantóan kezd microsoftosodni a szemlélet.

Írd le a véleményedet! (Moderációs elveinket ide kattintva olvashatod.)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!