fbpx Skip to content

Amerikában minden megtörténhet, főleg Las Vegasban. Aaron Chervenak például feleségül vette a szeretett iPhone készülékét, és erről a performanszról egy videó is készült.

Screen Shot 2016-07-03 at 10.40.53

Az Apple készülékei sokszor “brutális gyilkosságok” áldozatai lesznek, de az alábbi videóban romantikus képsorokat láthatunk, és én még azt hittem, hogy a kólában megfőzött iPhone-nál már nincs lejjebb. Bizony van. De azért nem pont úgy.

Természetesen ez egy vírus videó, így nem kell komolyan venni, de kinek jut ilyesmi az eszébe? Mi lesz, amikor jön az iPhone 7? Akkor bizony ez egy rövid házasság lesz.

A videót egyébként a Kaspersky tette közzé a digitális amnézia kapcsán: ez azt jelenti, hogy manapság már sok dolgot nem tudunk fejből, azokat a különféle készülékeink tartják számon, gondoljunk csak a telefonszámokra, email címekre, naptáreseményekre, és így tovább. Ennek kapcsán tehát legalább annyira függünk a készülékünktől, mintha az a házastársunk lenne – és ennek mutat egyfajta görbetükröt a fenti videó.

Olvasd el a hozzászólásokat is

4 Comments

  1. @Link-out: Sajnos ez van. Nyilván az iOS 10-et nem éri meg tesztelni, mert még BÉTA teljesen felesleges vele foglalkozni. Számtalan újdonság van benne, ami még változni fog, egyenként írhatnánk róla cikket, akkor meg az lenne a baj, hogy csak erről írunk.

    Fícsőröket már bemutattunk pár korábbi cikkben.

    Szakmai pletyka volt most is, és lesz is, de azzal is az a baj, ha túl szakmai, nem értik az emberek.

    1-2 érdekesebb app, igazad van, de jelenleg nem volt olyan, amiről írhatott volna Dani vagy Hori kolléga, de ha ajánlasz néhányat, vagy esetleg írsz vendég-blogger-ként nagyon szívesen vesszük.

    Ami cikket most látsz, nyilván nem megoldás, nyilván nem éppen értelmes, ez van sajnos. Ezt hozzák le a külföldi oldalak, ezt látjuk mi is. Természetesen ha találunk értelmesebbet meg fogjuk írni. Az iOS 10-ről pedig nem lehet most többet írni, mert várjuk az új bétát, amiben esetleg lesznek újdonságok.

  2. @Link-out: a videó lényege nem az, hogy feleségül vette az iPhone-ját, hanem hogy felhívja a figyelmet a digitális amnéziára, hogy elgondolkozzunk azon, hogy hány ismerősünk telefonszámát, születésnapját tudjuk fejből.

    “iOS 10 Beta tapasztalatok iphon 5-től SE-ig időrendben magyarul”
    @admin kolléga leírta, de én kiegészíteném azzal, hogy nem használunk ilyen készülékeket, és nincs rá teszt készülékünk sem. nekem van ugyan egy iPhone 5s-em, de azon meg az iOS 9.3.3 beta van, pont azért, hogy arról is tudjunk írni, illetve nyilván arról, ha maga a 9.3.3 megjelent.

    az iOS 10 egyelőre eléggé béta. teljesen felesleges azt elemezni, hogy mik a tapasztalatok vele egyes készülékeken, mert ahogyan minden korábbi béta, úgy a szeptemberi megjelenésig ha nagy vonalakban nem is, de azért apróságok terén ez is elég sok mindenben változik, új funkciók érkeznek, egyeseket adott készülékeken kivesznek, stb. hamarosan itt a nyilvános béta, akit érdekel, és nem fejlesztő, akkor felteheti, kipróbálhatja, és rögtön látni fogja, hogy milyen. sajnos egyetlen cikk sem tudja azt visszaadni, amikor “kézbe veszed” az adott szoftvert az adott környezetben.

    a GYIK cikkek kapcsán jelenleg nincs olyan, amit sokan kérdeznének, hacsak épp az nem, hogy milyen a béta az egyes készülékeken – de az meg tényleg ez a kétmondatos dolog, hogy béta. eléggé uborkaszezon van.


Add a Comment