fbpx Skip to content

PeripateticPandas csapat videóiról már többször hoztunk le cikket, mert minden esetben valami elképesztő módon valósítják meg az elképzeléseiket.

Screen Shot 2016-07-03 at 10.32.08

A legfrissebb videójukban bemutatják, hogy hogyan lehet könnyedén és gyorsan készíteni egy iPhone 7-et, dupla kamerával, új, egyedi kék színnel. Nézzétek meg a videót!

Olvasd el a hozzászólásokat is

28 Comments

  1. Beteg…

  2. Azt a 20 másodpercet is sajnálom amíg néztem.
    Ezek a surmók köszörülték le anno a kamerát is ugye?
    Gratulálok gyökerek!

  3. Ez tényleg elképesztő. Három dologgal szembesülök ha megnézem a videót: Az egyik, hogy nagyon szeretnének humorosak lenni, de nem azok. A másik, hogy sok pénzük van és nagyon fontos, hogy ezt mindenki lássa. A harmadik pedig, hogy az életben nem volt szerszám a kezükben.
    Hova fajult a világ, hogy ilyenekért lezárnak egy hidat? Az ilyet megnézik az emberek a neten, meg az összes többi idiótát, aki játszik és üvölt közben értelmetlenül.

  4. @FFeller: “Hova fajult a világ, hogy ilyenekért lezárnak egy hidat?”
    nem emiatt zárták le a hidat. hanem a dél-budai villamoshálózat fejlesztése miatt, június 16-ától augusztus 28-ig, ahogyan az országos hír volt még májusban, és a lezárás előtti napokban is.
    http://www.bkk.hu/2016/05/otvenot-del-budai-villamosmegallot-akadalymentesitenek-2016-masodik-feleben/

    “hogy sok pénzük van és nagyon fontos, hogy ezt mindenki lássa”
    de ugye az azért megvan, hogy a YouTube fizet a videók esetén a YouTube által megjelenített reklámok után, tehát valójában a hirdetések után kapott bevételszerzés a cél?
    https://support.google.com/youtube/answer/72857?hl=hu

  5. @FFeller: Látszik sok közöd van az egész videó megosztásokról. 😀
    Nekik sokkal több bevételük lesz mint amennyi kiadásuk volt ezzel a videóval. és itt kb. milliókat lehet számolni.

  6. Szerinted miért élnek egyes emberek a twitch-en? elég jó bejövetel forrás, ha tényleg sokan nézik.
    sokan nézik=kb. 5-6k néző fölött. havonta össze lehet kaparni 400-500k ft-t is ha jól csinálja.
    sokan “csak” ebből élnek meg.

  7. Ez a videó arra sem érdemes, hogy megnézzem. Gyerekes és primitív. Ezt az oldalt többre tartom mint, hogy ilyen szellemi szintűeket támogasson. Ez nézettség generálás legalja. Ne érjétek be ennyivel akarjatok többet !

  8. Barki barmit mond, ehhez gyökernek kell lenni. Bankot rabolni is jovedelmezo, még sem teszem. Lehet ertelmesen is kreativnak lenni, poppet tobb esz kell hozza. Pontosan ezert meg sem nezem a videot 🙂 Majd ha vmi jo celt is szolgal a dolog akkor megnezem, ameddig csak a penzrol, addig mehetnek a fenebe. Apple bacsi is a penzre hajt, cserebe ha dragan is, de letesz vmit elem, aminek van haszna. Lenne otletem de nem irom le, mert tuti jonne a kerdes, honnan tudom nem azert csinaljak e. “Ha jo lettel volna, nezhetted volna az esti meset” effekt. Jo lettem volna sem lett volna esti mese

  9. Szánalmas! Apuci pénzel teletömött hülyegyerekei szórakoznak.

  10. @baloghadam74: de ugye az azért megvan, hogy a YouTube fizet a videók esetén a YouTube által megjelenített reklámok után, tehát valójában a hirdetések után kapott bevételszerzés a cél, nem pedig apuci pénzzel teletömött hülyegyerekes szórakozása?
    https://support.google.com/youtube/answer/72857?hl=hu

  11. @amj: megtehetik. 🙂 Nincs ezzel semmi gond, vagy megnézi az ember vagy nem. Ennyi.

  12. Én is megtehetem, hogy – akár minden hónapban – vegyek egy új 6S-t és szétflexezzem.
    1, nem kérkedek vele
    2, nem süllyedek az igénytelenség szintje alá…
    Az a baj, hogy ti még támogatjátok is ezt az igènytelenséget.

  13. Ha alaposan szemügyre vesszük a videót látjuk, hogy két darab iPhone-t csesznek szét. Közismert tény, hogy 2,5 millió megtekintés után kap az ember 2000 dollárt, ha már megy a szekér, Amerikában. Tehát óvatos becsléssel ennyi megtekintés után kapják meg az árát a két telefonnak. Nem tartom valószínűnek, hogy elérik, de persze nem sajnálom tőlük, csak egy kicsit kiakaszt, merre hajlik az emberek érdeklődése manapság, a Petőfi Rádió műsorát sem tudom megszokni. Tényleg kicsit flegma volt az előző hozzászólásom, ezért bocsánatot is kérek.

  14. @admin: Örülök, hogy örülsz ! De engedd meg, én még is azt gondoltam, ez nem az a klub ahol az ilyen típusú primitívséget támogatják.
    Az, hogy erre ilyen büszke vagy és még ilyen határozottan ki is állsz mellette, mèly csalódással tölt el.

    Azt kell mondjam teljesen egyetértek azokkal a hozzászólókkal, akiket felháborít ez a videó (örülök, hogy vannak olyanok akik nem érik be ennyivel, többet akarnak), teljesen méltatlan ez az anyag ahhoz amit ez az oldal (azt hittem) képvisel.

    No mindegy, azt hiszem többet pazaroltam így is az időmből mint amennyit ez innentől érdemel.

  15. @Agent_H, @amj: ha meg nincs róla cikk, akkor rögtön elkezdik minden egyes cikk alá betenni hozzászólásként, hogy ez mennyire vicces, vagy bármi, az előző két esetben is ez volt. tudni kell helyén kezelni ezt a videót, és kész, teljesen feleslegesen húzza fel magát rajta bárki is.

  16. Nagyon nem idevaló! ????
    Nem is jó videó!!!!!

  17. ez idiótáknak való…. vannak igen csak jó iphone hack videók miért nem azokat villantsátok meg?

  18. @FFeller: Tévedés, 2,5 dollár 1000 megtekintés, szóval olyan 800k megtekintés elég a 2000 dollárhoz, szóval amit te írsz 2,5 millió megtekintésre kapnak 6250 dollárt.

  19. Sziasztok!

    Nem szeretnék senkit sem még bàntani, de Ti kicsit többet làttok ebbe mint ami van szerintem.
    1, szerintem elég érdekes a videó vagyis nekem tetszik mert a maga nevében különleges ugyan úgy mint a többi “teszt” videó. pl. cola teszt
    2, szerintetek két valódi iPhone volt a videóba?
    3, már megérte nekik meg csinálni mert megosztja a társaságot így heves vita lett belőle -> több néző -> több pénz.

  20. @Sgarrista: @Sgarrista:
    1, ennek a videónak semmi köze a tesztvideókhoz. Semmilyen teszt nem volt benne. A barbárságot mutatja be haszonszerző szemszögből és még csak nem is volt vicces
    2, igen, szerintem igen
    3, ebben igazad van. Ha lenne esze a szifon.com-nak, csak akkor rakna ki ilyen videót, ha fizetnek érte. Egyébként soha nem tudnánk meg, hogy vannak ilyen “emberek”. 🙂

  21. Ehhez bőven elég 2db 5000 forintos dummy is.

  22. Nem lett szép. Viszont szépen tud vágni fexel. 😉

  23. Tisztában vagyk vele, hogy a You Tube fizet érte, de abból az összegből nem hiszem, hogy megélnének a fiúk. A szifon az egyik kedvenc alkalmazásom mert mindenben korrekt és segítőkészek vagytok. Az oldalt látogatók rajongásig szeretik almás eszközeiket ezért is a sok ellenszenves hozzászólás, mikor ilyen videókat tesztek közzé.

  24. reg volt mar itt ennyi komment…

  25. @aggressor: mégis milyen “iPhone hack videó” az, amire gondolsz?

    @taky1974: a korábbi esetekben meg többen is mindenhová betolták az adott videók linkjeit.

  26. @amj: Amikor meg “hardcore” szakmai cikkek vannak, akkor meg az a baj, hogy “ezt az átlagember nem érti és nem is érdekli őt”. Sosem tudunk megfelelő cikkeket írni ahhoz, hogy mindenkinek (köztük a magadfajta elégedetlenkedőknek is) megfeleljünk…

  27. Cseppet fájdalmas volt. De ennyi erővel adjanak egyet nekem is és állandóan nézem a videóikat igy a telóért cserébe növelem a nézetségüket.


Add a Comment