fbpx Skip to content

Az Apple az Apple Store appban időnként elérhetővé tesz redeem kód segítségével egy-egy appot, így történt ez most a Procreate kapcsán is.

Borítókép: A Procreate Pocket letöltését felajánló banner az Apple Store appon belül.

A Procreate segítségével elég komoly műalkotásokat készíthet a kreatív felhasználó. Jó példa erre a Kyle Lambert által még 2013-ban készített Morgan Freeman portré is, amit egy iPad Air készüléken, 285 ezer ecsetvonással több mint 200 óra alatt alkotott meg. Most az app iPhone-os verzióját szerezhetjük meg ingyen.

Ha nem lenne telepítve a készülékünkön az Apple Store app (figyelem: értelemszerűen nem az App Store!), töltsük azt le az App Store-ból:

[appstore id=”375380948″]

Az Apple Store appot elindítva először menjünk a Fiók (Account) fülre, és ott állítsuk át az országot United States-re (ez csak az Apple Store esetén módosítja, hogy mit látunk, az Apple ID-nk régióját nem állítja át!).

Átlépve a Stores fülre, görgessünk oldalra egészen addig, míg meg nem látjuk a Procreate Pocket letöltését felajánló bannert, amire nyomjunk is rá:

Kép: A Procreate Pocket letöltését felajánló banner az Apple Store appon belül a Stores fülön. Kép: Az ajánlat részletei és az igénybe vehetőség határideje, a képernyő alján egy zöld csíkkal a letöltéshez.

Az erre megnyíló oldal alján bökjünk rá a Download now for free zöld csíkjára. Ekkor az iOS automatikusan átlép az App Store-ba, ahol az Apple Store app által adott redeem kód beváltásához adjuk meg az Apple ID-nk jelszavát, majd nyomjunk rá a Redeem (Beváltás) gombra.

Kép: A letöltés elindítása előtt az Apple Store átirányít minket az App Store-ba.

Ekkor el is indul az app letöltése.

A Procreate Pocket ilyen módon történő, ingyenes letöltésére 2016. július 28-ig van lehetőségünk, az app egyébként 2,99€-ba kerül.

[appstore id=”916366645″]

Olvasd el a hozzászólásokat is

2 Comments

  1. Köszönjük, hasznos volt!

  2. 9.1 kell hozzá legalább… 🙁


Add a Comment