fbpx Skip to content

A Slashgear oldalon találkoztam az EverythingApplePro YouTube csatornájával, ahova pár napja feltöltötték a legújabb iPhone tesztjüket.

iphone-speed-900x420

Az alábbi videóban megnézhetjük, hogy az eddigi iPhone készülékek közül melyik teljesít a legjobban 2016-ban. Azért néhány tekintetben még mi is meglepődtünk itt a szerkesztőségben. Az iPhone-ok után az iPadek következnek, a srácok ott is tesztelték a készülékeket, érdemes megnézni mindkét videót.

Olvasd el a hozzászólásokat is

9 Comments

  1. 3:25 – “of course they have a newer Java engine” – elég ironikus, amikor a nagy teszterek nem tudják megkülönböztetni a Javát a JavaScripttől.

  2. Jók ezek a videók, de akkor lenne igazán értelmük, ha az eredeti, kiadott verziós ios-sal futtatnák őket. 3g-3gs esetén iszonyat lassú volt az utcsó ios, nem csoda, hogy bedarálták őket az újak. A másik meg, hogy én sima 6-ot használok, de mindennapi használat mellett nem érzem se lassúnak, se elavultnak a készüléket, így szükségét sem érzem, hogy gyorsabbra váltsak. Amíg annyi a lényeg az új hardvernél, hogy 3 mp-cel gyorsabban boot-ol be és indítsa el az engrbördzöt, addig tök lényegtelen ez a farokmutogatás.

  3. …ha szabad, megválaszolnám a címben feltett kérdést…

    PS: …amelyik csordultig van töltve…

    – egy nem ide vágó kérdés:
    Mi van akkor, ha a Watch lemerül? Mutatja még az időt, vagy már azt sem?

  4. @A hun: nem kell utóiratoznod semmit, nyugodtan beírhatod végig, kifér.

  5. @A hun:
    “Mi van akkor, ha a Watch lemerül? Mutatja még az időt, vagy már azt sem?”
    Engedd meg hogy kérdéssel válaszoljak a kérdésedre:
    Ha egy ember meghal, akkor dumcsizni még lehet vele, vagy már azt sem?

  6. @A hun: Ha elfogyott a sajt, még ehetek belőle? 🙂

  7. Tíz százaléknál szól, hogy akarsz-e energiatakarékos üzemmódot, ha igen akkor szenzorok kikapcs és órát látod csak, amíg végleg kimerül. Ilyenkor viszonylag sokáig bírja még.

  8. Kár időt pocsékolni még a megnézésére is.
    Viszont kiváncsi lennék mik azok amiken meglepődtetek?

  9. Erre én is kíváncsi lennék. 🙂


Add a Comment