fbpx Skip to content

A Manythingről már írtunk korábban egy vendég-blogger cikket, azóta eltelt egy év, és rengeteget fejlődött az alkalmazás!

Screen Shot 2016-04-30 at 11.25.43

Az app tulajdonképpen biztonsági kamerát készít a régebbi iPhone, iPad készülékeinkből, így ha valakinek otthon porosodik egy, akkor ezzel úgymond kihasználhatjuk a készüléket.

Az első indításkor regisztrálunk és kapunk 30 nap ingyenes videó felvételt a felhőbe, addig ezt nem is tudjuk megváltoztatni, ezután akár ingyenesen is használhatjuk felhő nélkül, vagy eszközönként előfizethetünk 3.99 euró / hóért. Sok hasonló alkalmazás érhető el, de a Manything szinte mindent tud. Élőben nézhetjük a másik készülék kameráját, a 4-es verzió óta pedig beállíthatjuk, hogy ne vegyen fel folyamatosan, csak a mozgásokat, helyet takarítva meg ezzel.

Unknown-5

A felvételeket eseményekben rögzíti, amiket a felhőben is tárol előfizetéstől függően. Természetesen távolról lementhetjük azokat, illetve akár másokkal is megoszthatjuk.

manything-sharing

Távolról ellenőrizhetjük az akkumulátor töltöttséget, illetve ha a Wi-Fi-n nem elérhető az eszköz, arról is értesítést kapunk, de a felvétel továbbra is megy. Most már az IFTTT-vel is összekapcsolható, így a push mellett akár e-mailben is kaphatunk értesítést, ha valami történik a felvétel alatt.

Az alkalmazás ingyenesen letölthető az App Store-ból.

[appstore id=”639672976″]

Olvasd el a hozzászólásokat is

5 Comments

  1. Sziasztok,
    csak részben vág ide, de azért megkérdezném, hogy nem tud-e valaki olyan applikációt ami “babafigyelő”ként funkcionál, de lehetőleg NEM wifin (és adatkapcsolaton).
    Azaz ha érzékeli a sírást (esetleg egyéb eddigitől eltérő hangot, pl köhögés) akkor hanghívást kezdeményez.

    Ennek az volna az értelme, hogy a babafigyelő hatótávolsága ~50méter, a hanghívás pedig korlátlan távolságra működik (pl nyaralás alkalmával átmehet az ember a szomszédba, etc)
    Sajnos ilyen alkalmazást még nem találtam a store-ban. Előre is köszönöm!

  2. @wpeople: legjobb tudomásom szerint ilyen nincs jailbreak nélkül, mert az App Store-os alkalmazások jelenleg nem tudnak belenyúlni a rendszer működésébe, és így maguktól hívást sem kezdeményezhetnek.

  3. @Jadeye: Köszi, ezzel még nem ijesztettél el 🙂
    (vagy azt akarod mondani, hogy ne AppStore-ban hany Cydia repoban keressem?)

  4. @szege: köszönöm, ez jól hangzik. bár a nem-3G verzió ami elvileg támogatja a hanghívást (ahhoz meg a régi telefont meg kell frissítenem, mert csak iOS8-al kompatibilis az adott program).


Add a Comment