fbpx Skip to content

Amikor először megláttam a képen látható szerkezetet, azt hittem, a kivonuló szovjet csapatok hagyták itt 25 éve a 60-as évekbeli generátorukat. Azonban másról van szó.

Borítókép: Az Anker PowerHouse egy sziklára helyezve.

Az iPhone 6s 1715 mAh-s, míg a 6s Plus 2750 mAh-s akkumulátorral rendelkezik. Normál használat mellett egy-két napig simán kibírják, nem kell akár nap közben tölteni, mint az 5s és korábbi modelleket. Ha elmegyünk táborozni, vagy olyan helyre, ahol nem tudjuk a telefonunkat hálózatról tölteni, akkor jön jól az Anker PowerHouse nevű erőmű, ami 120600 mAh-s kapacitással rendelkezik.

Ez a teljesítmény lehetővé teszi, hogy több mint 40 alkalommal feltöltsük telefonunkat, ami egy világvége eseménynél kifejezetten hasznos lehet. (Attól az apró ténytől most tekintsünk el, hogy világvégénél áram és mobilhálózat sem lesz, legfeljebb 40 napig játszunk a telefonon a Sims Castaway játékkal…) Szerencsére nem csak a telefont, hanem más eszközt is lehet tölteni az Anker PowerHouse-szal, mivel van rajta 4 USB-port, 12 voltos kimenet és (amerikai) hálózati csatlakozó, tehát igazán univerzális eszközzel van dolgunk. A PowerHouse egy laptopot 15 alkalommal képes feltölteni, sőt egy kis hűtőgép is elmegy vele 7 óráig.

Kép: Egy iPhone 6s és egy 12"-es MacBook töltődik épp az Anker PowerHouse-ról.

A fentiekből látható, egykönnyen nem meríthető le az eszköz, az LCD-kijelzőn könnyen nyomon követhető, mennyi szufla van még benne, de az újratöltés sem tart sokáig, mindössze 10 óra alatt fullra lehet tölteni a mellékelt töltővel.

Nem egy olcsó eszköz, alapból 500 dollár, de most akciósan 400-ért meg lehet vásárolni (csak az Egyesült Államokban). Vész esetén hasznos lehet.

Olvasd el a hozzászólásokat is

8 Comments

  1. Szerintem ez akkor lenne tuti, ha a telefont ki tudná hangosítani bluetooth-on keresztül de még tölteni is tudná. Media kihangosító töltővel 😀

  2. Ez a 120,6 Ah gondolom egy 12 V-os akksira vonatkozik. Ha jó hatásfokú konverterek vannak benne, már pedig azok vannak, akkor 5V-al számolva (merthogy annyi az usb fesz) 105,25 alkalomra jön ki a 6s töltése.

  3. 6s plusz, bocsi.

  4. Fölösleges. Eleve táborozás… áram nélkül… gondolom WiFi sincs. Na neeeeeeeeeee.

  5. …engem csak ilyen hülyeségek érdekelnek ezzel a cuccal kapcsolatban…

    – aztán hány kg vagy öcsisajt
    – hegeszteni is lehet veled
    – hajolsz-e ha zsebre teszlek
    – a villámokat húzod vagy taszajtod

    PS: …Merkel országában lassan letiltják a szén- és az atomerőműveket is, mivel foglak én akkor tégedet tölteni, ja hogy a nappal, és nem lehetne egyenesen azzal tölteni a mobilt is, mondjuk egy pici esernyőről, ami ha leszakad az ég ott a senkiföldjén még meg is véd a víztől…

  6. @A hun Hvgn is fent van a cikk: csak a lényeget kiragadtam, kérdéseidre:

    Az egyedi akkukat alumínium házba tették, s maga a szerkezet valamivel kisebb, mint egy autóakkumulátor, a tömege pedig egy kicsivel kevesebb, mint négy és fél kilogramm.

    Persze a Powerhouse-nak is szüksége van energiára: tíz óra alatt tölthető fel a mellékelt töltővel, de akkor sincs baj, ha nem lenne áramforrás a közelben, napenergiás töltőjével 16 óra alatt éri el a teljes töltöttséget

  7. …sajnos se füle, se farka annak amit írtál. Zagyvaságokat írsz nem csak most és nem csak itt.

    PS: …Ezt meg nyugodtan elhagyhatod, mert ez csak szerinted vagány, másokat idegesít…


Add a Comment