Megjelent a Disney Crossy Road

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Crossy Road-ot szerintem senki se kell bemutatnom, hiszen ez az egyik olyan játék, ami hónapokig a beszéd tárgyát képezte a játékosok körében. Azóta sok víz lefolyt már a Dunán, sok rekordot döntöttek már meg, de a játék népszerűsége még mindig az egekben. Az Apple Design Award díjat is megkapta, nem hiába.

Kép: Disney Crossy Road borítókép.

A játék fejlesztői nem hagyták magukra a Crossy Roadot a megjelenés után, folyamatosan jöttek hozzá új karakterek, sok esetben valami aktuális eseményre, mémre reflektálva. Egyszer csak Disney mesehősökkel is nekivághattunk a végtelen utunknak, most viszont egy teljesen különálló, Disney – Hipster Whale koprodukcióban készült Disney Crossy Road alkalmazás jelent meg.

Kép: Disney Crossy Road – Oroszlánkirály pálya.Kép: Disney Crossy Road – Haunted Mansion pálya.Kép: Disney Crossy Road – Agymanók pálya.

A játékmenet semmit se változott a klasszikus változathoz képest, ahogy az alap grafika se, csak annyival egészült ki helyenként, hogy minden rajzfilmesen vastag fekete kontúros lett. A játék igazi újdonságát az új karakterek és a hozzájuk tartozó látványvilág adja. Jelenleg 125 Disney karaktert szerezhetünk meg a játék során a jól megszokott 100-assal működő játékautomatából és ezek a karakterek 9 meséből vannak.

A fiatalok is megtalálhatják kedvencüket, mert az új Zootropolis, Agymanók, és persze a klasszikus Mickey egér, Toy Story és Oroszlán király figuráival is megpróbálhatunk újabbnál újabb rekordot felállítani. A környezet a karakterhez igazodik, így a Oroszlán királyból jól ismert hiénákkal a szavannán kell átkelnünk, ahol nem autók és vonatok nehezítik utunkat, hanem elefánt- és bölénycsordák, a Toy Story hőseivel meg értelemszerűen egy gyerekszobán és annak minden játékos akadályán kell átjutnunk. A rekordok itt nem az egész játékra érvényesek, hanem csak az adott mesevilágra

A Disney Crossy Road az eredeti verzióhoz képest szinte semmi újat nem mutat fel, viszont így is remek szórakozást tud nyújtani az új környezet és karakterek révén. Hétvégi kikapcsolódásra tökéletes.

  • Méret: 0 MB | Verzió:
  • Ár: | Értékelés:

Ezek még érdekelhetnek:


Írd le a véleményedet! (Moderációs elveinket ide kattintva olvashatod.)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!