fbpx Skip to content

Először is az egész Szifon csapat nevében szeretnék kellemes húsvéti ünnepeket kívánni az olvasóknak. Másodszor pedig térjünk is a tárgyra, hogy milyen új Apple kiegészítők, tokok, szíjak érhetőek már el a tavaszi esemény óta.

Screen Shot 2016-03-27 at 10.52.30

Korábban már írtunk ezekről a kiegészítőkről, azonban az utóbbi napokban érkezett meg több külföldi videós kollégához egy-egy termékpaletta, pontosabban az összes tok, óraszíj, és néhány egyéb dolog. Ezekről készítettek összefoglalót videót, amiket érdemes megnézni, ha esetleg vásárláson törjük a fejünket.

A bemutató videók többségében az új szíj pozitív véleményt kapott: könnyű, kényelmesebb, mint a sport változat és effektíve nem lett annál drágább sem. Mondjuk én inkább az alumínium típushoz vásárolnám meg, a rozsdamentes acélhoz kevésbé illik. Ettől függetlenül később mi is kipróbáljuk majd és beszámolunk róla.

Az egyik legnagyobb meglepés számomra is a sárga tok volt, ami, ahogy fent is láthattátok, nem éppen ugyanolyan, mint a dobozon, bár DetroitBORG videójában néha ugyanazt a színt látom, néha pedig nem. Mindenesetre érdemes előtte akkor megnézni, hogy tényleg egyezik-e a csomagoláson lévő színnel a kiszemelt tok.

Olvasd el a hozzászólásokat is

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment