Töltsd le ingyen a Day One 2 appot!

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Apple az Apple Store appban időnként elérhetővé tesz redeem kód segítségével egy-egy appot, így történt ez most a Day One 2 kapcsán is.

day-one-cover

A Day One talán a piacon elérhető legjobb napló készítő alkalmazás. Nem egy új appról van szó, hiszen 2011. márciusában jelent meg mind az iOS, mind az OS X verziója. Azóta rengeteg újítás került mindkét változatba, és többszörösen díjazták is őket, és most az Apple-nek köszönhetően ingyenesen tölthetjük le.

Ha nem lenne telepítve a készülékünkön az Apple Store app (figyelem: értelemszerűen nem az App Store!), töltsük azt le az App Store-ból:

Apple Store
  • Apple Store
  • Méret: 84.22 MB | Verzió: 5.17
  • Ár: Ingyenes | Értékelés:

Az Apple Store appot elindítva először menjünk a Fiók fülre, és ott állítsuk át az országot United States-re (ez csak az Apple Store esetén módosítja, hogy mit látunk, az Apple ID-nk régióját nem állítja át!).

Visszalépve görgessünk lefelé a Featured fülön, egészen addig, míg meg nem látjuk a Day One 2 letöltését felajánló bannert, amire nyomjunk is rá:

day-one-2-01 day-one-2-02

Az ekkor megnyíló oldal alján bökjünk rá a Download now for free zöld csíkjára. Ekkor az iOS automatikusan átlép az App Store-ba, ahol az Apple Store app által adott redeem kód beváltásához adjuk meg az Apple ID-nk jelszavát, majd nyomjunk rá a Redeem (Beváltás) gombra.

Ekkor el is indul az app letöltése:

day-one-2-03

A Day One 2 ilyen módon történő, ingyenes letöltésére 2016. május 1-ig van lehetőségünk. Az app egyébként 9,99€-ba kerül, de most akciósan 4,99€-ért vásárolható meg.

Day One Journal: Private Diary
  • Day One Journal: Private Diary
  • Méret: 103.22 MB | Verzió: 7.16.2
  • Ár: Ingyenes | Értékelés:

A Day One korábbi változatáról itt írtunk bővebben: Day One – a XXI. század naplója

Ezek még érdekelhetnek:


  1. Én sima magyar id-val töltöttem le, csupán a store-t kell átállítani USA-ra vagy uk-ra, de még talán a német és osztrákon is van day one banner 🙂

  2. Ahogy feljebb is írták, nem kell hozzá US Apple ID. Az Apple Store (nem az App Store) alkalmazásban ha átállítod a régiót US-re, majd rányomsz a “Download now for free” gombra, akkor is reedem kóddal dob át az App Storeba, amit magyar ID-val is fel lehet használni.

Írd le a véleményedet! (Moderációs elveinket ide kattintva olvashatod.)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!