fbpx Skip to content

Az Apple az Apple Store appban időnként elérhetővé tesz redeem kód segítségével egy-egy appot, így történt ez most a Day One 2 kapcsán is.

day-one-cover

A Day One talán a piacon elérhető legjobb napló készítő alkalmazás. Nem egy új appról van szó, hiszen 2011. márciusában jelent meg mind az iOS, mind az OS X verziója. Azóta rengeteg újítás került mindkét változatba, és többszörösen díjazták is őket, és most az Apple-nek köszönhetően ingyenesen tölthetjük le.

Ha nem lenne telepítve a készülékünkön az Apple Store app (figyelem: értelemszerűen nem az App Store!), töltsük azt le az App Store-ból:

[appstore id=”375380948″]

Az Apple Store appot elindítva először menjünk a Fiók fülre, és ott állítsuk át az országot United States-re (ez csak az Apple Store esetén módosítja, hogy mit látunk, az Apple ID-nk régióját nem állítja át!).

Visszalépve görgessünk lefelé a Featured fülön, egészen addig, míg meg nem látjuk a Day One 2 letöltését felajánló bannert, amire nyomjunk is rá:

day-one-2-01 day-one-2-02

Az ekkor megnyíló oldal alján bökjünk rá a Download now for free zöld csíkjára. Ekkor az iOS automatikusan átlép az App Store-ba, ahol az Apple Store app által adott redeem kód beváltásához adjuk meg az Apple ID-nk jelszavát, majd nyomjunk rá a Redeem (Beváltás) gombra.

Ekkor el is indul az app letöltése:

day-one-2-03

A Day One 2 ilyen módon történő, ingyenes letöltésére 2016. május 1-ig van lehetőségünk. Az app egyébként 9,99€-ba kerül, de most akciósan 4,99€-ért vásárolható meg.

[appstore id=”1044867788″]

A Day One korábbi változatáról itt írtunk bővebben: Day One – a XXI. század naplója

Olvasd el a hozzászólásokat is

20 Comments

  1. UK store-nal is mukodik! 🙂

  2. Nincs a listán bocs

  3. Módosítok Canadában is van.

  4. “2011. márciusában” nem kell pont 🙂

  5. Van rá mód váltani amerikai appstorera? Ha lehet akkor ennek mik a hatranyai ? Koszi a segitseget

  6. Én sima magyar id-val töltöttem le, csupán a store-t kell átállítani USA-ra vagy uk-ra, de még talán a német és osztrákon is van day one banner 🙂

  7. A Mac es változatot hogy lehet ingyen letölteni?

  8. Próbáltam átváltani de azt irja ki, hogy torolnom kell a music fiokomat …

  9. @diario: ne váltsd át a fiókod régióját, felesleges. csinálj egy ingyenes amerikai ID-t, és töltsd le azzal.

  10. !!!!!!!???????????????

  11. @trigmegistos: a cikk sehol sem írt olyat, hogy a Mac-es változat ingyen lenne, így nem érthető a kérdésed, sem a sok felkiáltójel és kérdőjel.

  12. Király köszi! Erre vártám.

  13. Ahogy feljebb is írták, nem kell hozzá US Apple ID. Az Apple Store (nem az App Store) alkalmazásban ha átállítod a régiót US-re, majd rányomsz a “Download now for free” gombra, akkor is reedem kóddal dob át az App Storeba, amit magyar ID-val is fel lehet használni.

  14. @egycsavo, @Arcor: köszi a tippet, ezzel frissítettem is a cikket.

  15. De ahhoz hogy lehuzhasd az apple storet kell uj acc…

  16. @diario: nem kell. fent van a magyar App Store-ban is, tehát magyar Apple ID-val is letölthető.

  17. THX

  18. Nagyon köszönöm, már vártam erre a hírre 🙂

  19. Tökéletes. Köszi

  20. Megvan,de mire jó?


Add a Comment