fbpx Skip to content

Tegnap az Apple bemutatta az 4 colos iPhone SE-t, amiről ebben az összefoglalóban tudtok olvasni bővebben: Az Apple bemutatta az iPhone SE-t: magyarországi árak és megjelenés.

iPhone-SE-big-step

Ilyenkor a külföldi kollégák az esemény után rögtön kezükbe foghatják az új terméket és fotókat, videókat is készíthetnek róluk. Az eddigi vélemények alapján az iPhone SE népszerű készüléknek ígérkezik, ami nem is csoda. Érdemes megnézni ezeket a rövid videókat.

Olvasd el a hozzászólásokat is

19 Comments

  1. Sztem aki nem akar nagyobbat ergo eddig nem cserélt a méret miatt, annak (nekem is) eljött az idő és vicc hogy itt-ott az “okosok” leírják milyen drága lesz, mert a szerintük csúcs droidok olcsóbbak, de senki nem sorolt még föl egy vmire valót sem, csak olyanokat, amiknek a hv ugyan mai (magtár és sok RAM) mert különben nem is menne, de hol lesz hozzájuk pár év múlva támogatás, nem tartják meg 1 év után sem az áruk 50%-át csak, azaz többet buknak mint ha vettek volna egy drágábbat aminek van támogatása évekig! Ugye erről meg nem is beszélve, hiszen az 5S is kb 30 millió kelt el 2015-ben, pedig majd 3 éves db.
    Igaz akik nemrég vették most tutira pipásak az SE megjelenése miatt, de hát minek voltak türelmetlenek,
    A T-ID lehetett volna még az újabbik és szavam sem lenne az új vasra! (bár én nem igazán használom)

  2. Szerintem kiváló az 1-es Táccss ID 🙂 A többiben egyetértek az előttem szólóhoz.

  3. @expa: Én sem állítottam hogy nem lenne jó, de ha már benne a 6S hv akkor illett volna azt is beépíteni, gyorsabb is pontosabb is.

  4. @gunar: én tavaj szeptemberben vettem i5s-t a 6s megjelenése előtt 1 héttel. tisztában voltam vele, hogy pár hét múlva esik az ára, nem türelmetlen voltam, mert volt egy másik. csak nekem ios 8-al kellett, ami marad is véglegesen rajtamásikon meg az ios 7. szerinted nekem érdemes lenne váltanom így? szerintem nem. esetleg majd akkor ha az ios 10 ad valamit ami számomra nagyon fontos lehet. mert a ios 9 nem adott.

  5. @gunar: Az Apple évek óta azt játsza, hogy olyan készülékeket ad ki, ami csak félmosollyal vehető meg. Az első iPhone-ban nem volt 3G és nem tudta az MMS-t. De most nem szeretnék végigmenni az összes készüléken, gondolom érthető mire gondolok. Az iPhone SE kaphatott volna egy ráncfelvarrást és a 3D Touchot. Az iPad Pro kaphatott volna 4Gb RAM-ot és nem kellett volna árat emelni.

  6. @BoRRoNeo: Ha a ráncfelvarrás alatt a készülékházat érted, akkor a válaszom, nem. Direkt csinálták ilyenre, hogy akiknek van i5, 5S ne kelljen semmi új kiegészítőt venni, csak csere és kész. Teljesen logikus volt azon kívül, hogy ezt sztem jobb is fogni mint az újabb kerekített oldalú 6-6S -t

  7. Ja a 3D Touch könnyebben törik ahogy láttam, mint a sima kijelző. Az ismerettségemben már több üvegfóliás 6S-nek törött el a kijelzője és a fólia épen maradt, érdekes módon fölötte!

  8. @gunar: Mondjuk az hagyján, hogy hol lesz támogatás hozzájuk pár év múlva. De melyik Snapdragon 820-as telefon kerül 400 dollárba, pláne kevesebbe?

  9. Szerintem nagyon komoly a hardvere meg maga a telefonnis használható,nekem 6-os van,de biztosan lecserélem egy ilyenre,mert a 6-os nekem nagyon nagy.Főleg jön a nyár,jó lessz egy kompakt telefon.

    Szerintem az ára se vészes föleg ha kinn veszi meg az ember 🙂

  10. Most komolyan, hogy jonnek ide a droidok megint? A cikk nem errol szól, akkora off amit irsz mint egy ház. Ez egy apple blog, ird le ezt egy droid forumon.

  11. Szerintem nyugodtan lehet itt is androidrol irni es akkor nem leszel beteges fanatikus 🙂 itt is es ott is vannak jo dolgok, mi ezt valasztottuk, szeretjuk, nem 18eves tinik vagyunk akik ezzel villognak es ennyi 🙂 szent a beke.
    Kijelzobol a jobb kontrasztot hianyolom, 3d touch nekem parasztvakitas, 6s-ben sem hasznalom soha, meretet pedig tulsagosan megszoktam, de lehet elagyalok majd a valtason, mert szamtalanszor ugrott mar ki a kezembol a telefon, pedig en az egesz kepernyot aterem a huvelykujjammal, nem a kezem a kicsi, ez a forma ebben a meretben elegge szappan feeling. Lelkesen varok a teszteket, jonnek majd az ertelmetlenek ahol kiderul para, mert egy tank alatt hajlik, de biztos lesz ertelmes is.

  12. @AppleFan: droid fórumon minek, mikor azt hiszik mert vettek egy Miau-t vagy egy Vau-Vau -t amiben van 1 zacskó mag és pár kg RAM akkor hú de milyen jól jártak mivel olcsó volt és kb azt tudja amit az S7 200e-ért. A lényegét pedig feljebb pont ezért írtam le. Ott a barátom aki kapott egy i4-t utolsó IOS-szel és elismeri a stabilitást, meg azt hogy nem kell a teljes kihasználásához több heti ismerkedés. Teszi a dolgát hiba nélkül hosszú évek óta. Pedig Ő igazi droid fan aki mindig a valóban legfelső kategóriát használja. (most Z5)

  13. Gyanítom, hogy a keret kopását sem oldották meg. Nekem ez elég illuzióromboló volt i5-nél. Akkor ugye azt mondták, az anyaghasznat és a színezési technika miatt nem lehet mit tenni ellene. Egyébként brutál kis cucc, de a kis képernyőt én is kinőttem. Azzal együtt nagyon okos lépes ez az Apple-től.

  14. @airness23: Te nem olvasol semmit? Már az 5S-nél meg volt oldva, ugyanis nem lett színezve és ezért nem is kopott, na meg 6 és 6S sem teszi, vagy láttál már kopottat?

  15. @gunar: a 6s TI-ra nagyon dünyös lennél … túl gyors és precíz 🙂 …

  16. @gunar: itt a pont … 🙂

  17. @hang: A TID-ra gondoltál? Miért is lennék én arra bármi is? Az 5S-ben sem használom ezért engem nem fog zavarni ha marad a tempója! 😀

  18. Akkor jó offolást mindenkinek. Szabályzat mehet a kukába…

  19. Ez nem offolas volt, legalabb is nem utott meg azt a mercet. Szivesen meghallgatom mas velemenyet, a fanatizmust utasitom el es nem a vitat, ha nem a lenezo, agressziv veszekedest. A vita epito jellegu. Nalam is jart mar minden platform, ez jott be, olyan is van akinek meg ez nem. En sem vagyok buzi, mert nem erdekel a szilikonmell 🙂


Add a Comment