iPhone 7 és 7 Plus képek, alkatrészek szivárogtak ki a négynapos ünnep alatt

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Szerda az új hétfő, legalábbis ezen a héten. Így rögtön egy kis iPhone 7 pletykával kezdenénk ezt a csonka munkahetet.

iPhone-7-render-Feld-Volk-image-001

Az utóbbi napokban képek és alkatrészek is feltűntek a külföldi oldalakon. Az első és legérdekesebb cikk a nowhereelse.fr oldalon jelent meg, ahol két iPhone 7-et láthatunk egy Windows-os gépen.

Ha lejjebb görgetünk, akkor láthatjuk, hogy eltűntek az antenna csíkok a hátlapról, pontosabban a keretre kerültek rá. Ez azt jelenti, hogy nagyságrendekkel nem fog változni az iPhone 7 külseje, de már ez önmagában szebbé teszi a készülék.

Photo-iPhone-7-Catcher

A másik érdekesség a nagyobb kamera hely, mely azt is jelentheti, hogy bizony az iPhone 7 esetén már nem lesz kidudorodva a kamera, hanem egy síkban lehet a hátlappal. Az iPhone 6 és 6s modellek esetén talán ez volt a legnagyobb probléma – ami most majd a jack csatlakozó hiánya lesz, mert bizony az eddigi pletykák alapján az Apple nem tervezi az iPhone 7-ben.

iPhone 7 Plus: dupla kamera

A fenti információk az iPhone 7-re vonatkoztak, de mi a helyzet a Plus-szal? Az Apple mindig is szerette megkülönböztetni a termékeit, és a fenti Windows-os kép után feltűnt egy másik érdekes hardver fotója is. Ez pedig a dupla kamera.

dual_camera_photo-800x462

A Windows-os képen lévő házba ez értelemszerűen nem illik bele, pontosabban csak a bal oldalsó, de annak meg semmi értelme nem lenne. Viszont az iPhone 7 Plus-ban lehet elég hely a két kamerának, és ezt igazolja az alábbi kép is, ami ugyancsak a kínai oldalakon jelent meg:

20160308-LI-iPhone7-機背-3

Ez az iPhone 7 Plus hátlapja, amin nem csak a dupla kamera, hanem Smart Connector is látható, ami azt jelenti, hogy különböző termékeket kaphatunk majd hozzá, például dokkolókat. Szóval úgy néz ki, hogy ezek a pletykák valósak, pedig még a tavaszi Apple esemény sem kezdődött el. Érdekes, hogy idén már többet tudunk az iPhone 7-ről, mint az esetleg másfél hét múlva megjelenő iPhone 5se-ről.

Az Apple eseményéről bővebben itt írtunk, ha nem akarsz lemaradni róla, akkor pedig ide kattints!

Ezek még érdekelhetnek:


 1. Nem preferálom, hogy ennyire szét akarja szakítani tudásban a 7-est, az S verziótól. A legtöbb ember kompromisszum nélkül,a legjobb telefont szeretné kapni az apple-től, mindkèt választható méretben.

 2. @White64GB: tény, hogy hülye helyen van a csatlakozója, de kettő perc töltéssel egész nap használható az egér. annyi idő alatt egy kávét sem főzöl le. (két órás töltéssel meg két hónapig használható.)

 3. A kiállo kamera nem szégyen , nekem most is tetszik , hogy aztán ez mit fog tudni duplában…
  Én egy kicsit más dizájnra számítottam …, nem tudom , hogy a duplakamera , és a füles csatlakozó elhagyása elég lesz egy ütős készülékhez , ráadásul a dupla kamera csak a pluszban lesz , hááát érdekes elgondolás de, hogy én azért biztos nem vennék nagyobb készüléket és szerintem sokan mások sem.
  TRAGÉDIA

 4. Örülök, h a Pluszos lesz megint jobb telefon! Annak idején a 6 ost szerettem volna venni, de a kamera miatt 6pluszost vettem, azóta imádom ezt a méretet! Márcsak a 60fps-es 4k hiányzik, meg a 500fps-es lassítás…

 5. Már a 6 ost is összekeverik bármilyen androidossal de hogy ugyanezt akarják eladni 7 nek is ez az iPhone vége. Ha ez igaz akkor az öreg Steve forog a sírjában.
  4 nél szebb telefon még nem volt és ezt úgy mondom , hogy nekem is 6s van.

 6. Nyugodtan odaadhatod a számát ? 🙂 De amúgy én sem örülök ennek a 6os vonal megtartásának… Jobb lenne ha valami új design jönne, de még messze van a szeptember… Hátha mégis fake képek ezek!….

 7. nem értelek benneteket de komolyan iPhone 4 óta az 5S-ig bezárólag ugyan az a dizájn azt leszámítva, hogy az 5 fél collal nagyobb kijelzőt kapott ez pontosan 4 év. 2 éve jelent meg a 6 az új dizájnnal majd lett 6S és most lesz 7 és előtte jövő héten valami új 4 “-os verzió. A Samsung sem változtatott az edge formáján. Nincsenek csodák szerintem évente nem lehet akkorát villantani teljesen új modell dizajnnal mert kevés rá az idő ennyi. Személy szerint nem vettem 6S telefont maradtam a sima 6-nál de a 7-et biztosan meg fogom venni.

 8. Úgy nyavalyogtok mint valami kis gyerek. Ekkora sznobokat mint a apple tulajdonosok 90 %-a nincs még a világon. Minden évben lecserélik a telefont és itt síránkozik hogy milyen lesz az idei, hát nem tök mind1 úgyis meg veszik ha kell ha nem ha tetszik ha nem, mert ez nektek egy szombolum nem pedig használati tárgy.

 9. Ti tényleg nem látjátok, hogy a “Windows-os” képen is ugyanúgy kidudorodik a ház, mint a 7 Plus – dupla kamerás renderen. Jobb felülről érkező fény ugyanúgy megtörik rajta, mint a ház peremén.

 10. @Jadeye: Tehát, tényleg nem látjátok. Beszúrnék egy képet, de megpróbálom anélkül: Az említett képen a fény v. szimulált fény valahonnan felülről, kicsit jobbról érkezik (lásd: a ház felső pereme.) Ha megnézed a két kivágást, a nagyobbik (kamera) jobb felső “cikkelyén” ugyanúgy megcsillan a fény, vaku kivágása pedig körbe sötét.
  ” ilyen erővel a vaku is “kidudorodik” “(Azért ennyire hülyének nézni az embert)

 11. @Thomas 1: látom, mire gondolsz, de ettől függetlenül ha megnézel egy iPhone 6-ot vagy 6s-t, akkor láthatod, hogy a kamera kiemelkedő része nem tartozik a hátlaphoz, az egy külön alkatrész, tehát a hátlap belsejét és külsejét bemutató képen nincs értelme megmutatni, mert másik alkatrész. egy rossz minőségű, alacsony felbontású, szanaszét tömörített JPG esetén én nem vonnék le végletekbe menő következtetést ebből, mert szerintem egészen nyugodtan lehet, hogy ezek a speciális körülmények eredményezik azt, hogy úgy tűnik.

 12. @mightymo3: Nem értek egyet veled. Nem vagyok sznob mert Apple-t használok. 4S készülékem van és sosem veszek túlárazott készüléket. Ez egy telefon amit szeretek használni, mert kényelmes, gyors és azt teszi amit szeretnék. A 6 és 6plus tényleg gyalázat. Az árakról ne is beszéljünk, mikor a telefon drágább mint az iPad Air 2, amiket pedig összehasonlítani sem lehet. Kötve hiszem, hogy ebben az országban mindenki olyan fontos ember, hogy 5-6 colos kijelző kell? Minek? Facebook-ozni! Nem tudom felfogni ezt a trendet… Kényelmetlen, nem fér el a zsebben, tokkal együtt lassan akkora mint egy kisméretű tégla. És ez nem csak az Apple termékekre igaz… Nekem elég a 4 col bőven, mivel ez egy telefon. Várom, hogy hétfőn lesz-e egy ilyen készülék, akkor váltani fogok. Ha nem akkor megmarad ez továbbra is…

 13. De most nem a soron következő “7-es” sorozatról beszélünk? Azt pedig nem állítottam, hogy ilyen lesz, csak azt, hogy tárgyalt kép alapján így kell kinéznie (már amit én látok).

 14. Hát nem szép akárhonnan, akármeddig nézem 😀
  Emlékszem még a tavaly készült i7 koncepcióképekre, amikor még az volt a téma, hogy elhagyják a home gombot, na azokon a képeken egy nagyon szép készüléket lehetett látni. Amúgy meg szeptemberig még sok víz lefolyik a Dunán, lehet hogy fogunk még látni x+-1 koncepciót. 🙂

Írd le a véleményedet! (Moderációs elveinket ide kattintva olvashatod.)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!