Újabb információk a márciusi eseménnyel kapcsolatban

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 9to5mac legmegbízhatóbb újságírója, Mark ismét egy új cikkel jelentkezett tegnap este.

Elmondása szerint az Apple márciusi eseménye már szinte biztos, hogy 15-én lesz, és már arról is beszélt, hogy a készülékek startja még ugyanazon a héten pénteken, 18-án lehet majd. Ez azért is érdekes, mert az Apple általában 1 héttel el szokta tolni az esemény – rajt időpontokat, azonban most egy hétre rakná őket?

Továbbra is igaznak tűnik az, hogy március 15-én elstartol az újabb, 4 colos iPhone 5se, az iPad Air 3 és néhány Apple Watch kiegészítő, ha pedig mindezt 1 hétre rakja Tim, az azt jelenti hogy megfelelő mennyiségű iPhone és iPad áll majd rendelkezésre a rajthoz, vagy pedig nem számít hatalmas vásárlásra.

Az iPhone 5se-ről már írtunk korábban, az iPad Air 3-ról pedig továbbra sem tudunk szinte semmit. Mindenesetre mi kíváncsian várjuk a bejelentést és a rajtot egyaránt.

Az eseményről bővebben itt tudtok olvasni: Márciusi Apple esemény – iPhone 5se, Apple Watch, iPad Air 3?

Ezek még érdekelhetnek:


  1. …én még egy 2015 április-május körüli irdatlan mennyiségű 4″ képernyő rendelésről tudok, amit akkor azt hittem a szivárványos iPodTouch -hoz használtak fel, de szerintem inkább ehhez az új iPhone-hoz rendelték…

    – remélem egy rendes dizájnnal rukkolnak elő, idejük volt rá

    PS: …kérdés, hogy a szándék és az akaratuk is meglesz-e hozzá…

  2. Sztem az ios 19 akart lenni csak romai szammal.
    Amugy tenyleg furcsa hogy se egy kep se semmi,de sztem most nem akartak annyira szelloztetni almaek,bar sztem ez igy a jo

Írd le a véleményedet! (Moderációs elveinket ide kattintva olvashatod.)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!