fbpx Skip to content

A legfrissebb információk szerint az Apple a tavaszi eseményét március 15-ére tervezi.

Apple-Watch-iPad-iPhone

Ez a dátum számunkra is igencsak valósnak tűnik, többek között azért is, mert utóbbi időkben rengeteg egybehangzó pletyka érkezett, és az elmúlt években szinte mindig volt tavaszi Apple esemény. Kérdés, mit mutathat be az Apple?

Várhatóan három termékkategóriában kapunk majd új készülékeket, kiegészítőket. Az első, és talán sokak számára legfontosabb az iPhone. Mindenki egy 4 colos készülékre számít, tehát iPhone 5/5s méretre. Paramétereit tekintve egy iPhone 6 vagy 6s belsőt képzeljünk el, tehát megfelelő sebességet, jó kamerát és esetleg hasonló külsőt. Ezzel kapcsolatban rengeteg, egymásnak ellentmondó pletyka van, tehát nem tudhatjuk, milyen lesz az iPhone 5se-re keresztelt új készülék – ha az Apple tényleg tervez ilyet.

[poll id=”198″]

Külföldi oldalak szerint az Apple Watch is frissülni fog, esetleg hardveresen, de leginkább csak új szíj, töltő, kiegészítők érkezhetnek hozzá. Szinte biztosak vagyunk benne, hogy nem fog jönni új hardver, tehát Apple Watch 2-re nem számítunk. Magyarországon alig pár napja forgalmazza csak az Apple a készüléket, a pletykák szerint Izraelben pedig jövő héten startolhat el. Valamikor ősszel számíthatunk frissítésre, ami hozzánk szokásosan majd csak később, télen érkezhet meg.

Az Apple az iPad termékpalettáját is frissítheti. Itt az iPad Air 3 lehet a befutó, de ezzel kapcsolatban még nem sok információt, pletykát tudtunk meg. Eddig csak tokokkal találkoztunk, amikre egyáltalán nem lehet alapozni, mint biztos forrás, szóval ez teljesen nyitott egyelőre. Véleményünk szerint azért elképzelhető, hogy az Apple bemutat egy új iPad Air-t.

Olvasd el a hozzászólásokat is

15 Comments

  1. Én a másfél éves 5s-el vígan elvagyok, 4 éven belül nem tervezem lecserélni, mert bitang erős ennek is a hardvere.

  2. Én szintén i5s-t használok már több mint egy éve. Minden tekintetben tökéletes, formailag szerintem gyönyörű készülék és a hardvere is vígan elég mindenre. Nem volt rá semmi panaszom mióta használom. A feleségem 6s-t használ, de én személy szerint egyáltalán nem találom jobbnak semmi tekintetben.

  3. Sokan szeretnének kisebb iPhone-t mert a 6-6s mérete nekik nagy, es tuti, hogy volna rá igény is…, azt nem értem , hogy pl. a i7 jöhetne de már az i6 is jöhetett volna 3 méretben .
    Viszont azt lássuk be, hogy most az i6,6s a legszebb készülék , még a csikokokkal is ..

  4. @jag:
    Ez teljesen szubjektív, hogy kinek mi a legszebb. Nekem pl. nem teszik a legömbölyített oldalak miatt. A csíkok… egyszerűen röhejesek. Szóval engedelmeddel én nem látom be.

  5. Nekem pont azért tetszik mert legömböjített, a csík az astroszürke készüléken nem annyira zavaró , mert az is szürke , gondolom a többi azért nem kapta meg a telefon árnyalalatát, mert azoknak az eleje fehér …
    de pl. az sem zavar, hogy a kamera kiáll ..,
    A 6s előtt, 5s keszülékem volt előtte 4s, az 5s -nek szerintem egy kicsit élesek voltak az élei, a 4s -nél ez nem jelentkezett pedig az sem volt kerekített …
    Véleményen szerint a 4-es és a 6-os sorozatok a legszebb iphonok…

  6. Es az milyen gyönyörű lenne ha az i7 megkapná ezt a dizájnt /mármint a az i6 dizánját / de a hátlapra vissza jönne az üveg , így kerekített formában .., na az mindent vinne 🙂

  7. Dizájn

  8. Én pl a 3g, 3gs formát szerettem a legjobban, az nagyon kézre állt…

  9. Én is nagyon jól elvagyok az 5S-sel. Nagyon szeretem. Megfelelő méret. Megfelelő gyorsaság! 🙂

  10. Nem kell vékonyabb telcsi, vastag legyen, a 6-ost tok nélkül nem lehet megfogni mert már az is kb papírlap. Lehet tőlem 1.5X-ese a mostaninak, legalább lesz hely egy normális aksinak is. Méretét már megszoktam…

  11. Nekem 3ik éve van i5s most kellett benne akksit cserélni:)meg észre vettem a minap hogy a job felső sarka a kijelzőnek kezd elválni,megfogom csináltatni mert szeretem,de hogy cseréleke i5se re az majd a hardvertől függ!Bár ha i6 belsőt kapna ahogy a hírek is szólnak és nem 1 hanem 2gb rammal megspékelve akkor sztem belecsapok a lecsóba!

  12. @scarabeus: majd elintézi neked az apple hogy le akard cserélni. Jön pár új szoftver és úgy lelassítják az 5s t hogy használhatatlna lesz. Pont úgy ahogy most az ipad 2 vel tették. Szeretném ezt a készülékemet is használni de gyötrelmesen lassú. Édesanyámnak is van még egy ipad 2 je, neki nem frissítettünk, ios7 van rajta, azzal még szuperül működik.
    Utálom hogy nem lehet downgradelni!

  13. Annyit hozzátennék, hogy a taktika működik mert vettem egy uj ipadet, de a régit is szeretném használni.

  14. Ipad Mini 2-őt tervezek vásárolni. Szerintetek azzal kapcsolatban lesz valami változás vagy árcsökkenés ezért érdemes lenne megvárni a márciust?

  15. Igen, én szeretnék venni egy erősebb hardverű 4″ iPhone-t. Ha Androidos rendszerrel lépte volna meg hamarabb valamelyik épkézláb gyártó, akkor nem (már) nem lennék hűséges iPhone-hoz.

    Azért elég sokan tévedésben vagytok, az 5s hardvere nem erős a mai kor követelményeihez képest, csak a jelenlegi szoftvert még úgy ahogy rá lehetett optimalizálni. Talán iOS 10-zel, de 11-gyel ez biztosan változni fog. Frissítések feltelepítésével ezek már nem bírnak ki 3-4 évet. Mondjuk nyár végéig én sem veszek másikat, addig még biztosan jó lesz és ott már az újnak az ára is stabil lesz. Ilyen külföldre telefonokért kijáró nepperektől biztos nem veszek elsőként.


Add a Comment