Csereprogram az Apple USB-C töltőkábeleihez

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Apple megállapította, hogy a MacBook számítógépekhez tartozó USB-C töltőkábelek egy része meghibásodhat egy tervezési hiba miatt. Ennek eredményeként a MacBook nem, vagy csak szakadozva tölt, amikor egy ilyen, a hiba által érintett kábellel van összekötve a hálózati adapterrel.

usb-c-kabel-csere-hero

Az Apple ezért díjmentesen új, újratervezett USB-C kábelekre cseréli az összes érintett kábelt, amelyeket 2015 júniusáig csomagoltak a gépek mellé, és a csereprogramban a külön tartozékként megvásárolt USB-C kábelek is részt vesznek. Az érintett MacBook számítógépek tulajdonosai az alább leírtak alapján juthatnak hozzá az újratervezett USB-C kábelhez.

Az érintett kábel beazonosítása

Az érintett kábeleken csak a “Designed by Apple in California. Assembled in China.” szöveg szerepel, míg az újratervezett kábelen ezt egy sorozatszám is követi, ahogyan az az alábbi képen is látható.

usb-c-kabelcsere-20160213

Így zajlik a csere

A kábelt a legközelebbi hivatalos Apple-szervizzel cseréltetheted ki. A csere előtt ellenőrizniük kell MacBook számítógéped sorozatszámát, ezért arra kérnek, hogy előzetesen jegyezd fel a sorozatszámot. A készülék sorozatszámát az itt leírtak alapján találod meg.

További információk

A program nincs hatással a törvényes és garanciális jogokra.

Ha úgy gondolod, hogy korábban olyan cseréért fizettél, amelynek oka ez a hiba volt, érdeklődj az Apple-nél a visszatérítéssel kapcsolatban.

A csereprogram 2018. június 8-ig vehető igénybe.

(2016. 02. 12-i információk)

Ezek még érdekelhetnek:


Írd le a véleményedet! (Moderációs elveinket ide kattintva olvashatod.)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!