fbpx Skip to content

Ha hihetünk a pletykáknak, akkor március közepén lesz egy Apple esemény, melyen állítólag bemutatásra kerül egy új, 4 colos iPhone, az iPad Air 3-ra is nagy esély van, illetve az Apple Watch-csal kapcsolatban is várhatóak újdonságok.

nato-style-cover

Az Apple Watch 2 érkezését nem érdemes a márciusi eseményre várni, de ez persze nem azt jelent, hogy újabb színek ne jelennének meg most, ahogyan korábban az arany és rozéarany Sport változatokkal is volt. Abban biztosak lehetünk, hogy új szíjak érkezni fognak, hiszen már korábban kiszivárgott az asztrofekete rozsdamentes acél órának színével megegyező milánói szíj, de újabb színek is várhatóak a Sport szíj kedvelőinek.

Mark Gurman szerint nem csak a már elérhető szíjakból lesznek új színváltozatok, hanem az Apple Watch-hoz eddig csak külső gyártó által kínált, úgynevezett NATO-stílusú szíjakkal is kísérletezik az Apple. Biztosan mindenki találkozott már ezekkel a színes, csíkos, nejlon szíjakkal, amik mostanában nemcsak az olcsó órákon láthatóak, hanem a drága svájciakon is. Hogy ezek a szíjak Apple gyártmányok lesznek, vagy pedig a Hermès-hez hasonlóan a partnercég termékei lesznek, azt még nem tudjuk, de abban biztosak lehetünk, hogy minőségi darabokról lesz szó, ami sajnos sok egyéb gyártó hasonló szíjairól nem mondható el.

watch&bands

A NATO szíjak nagy előnye, hogy nem drágák (persze ez az Apple Watch-hoz passzolókkal biztos nem így lesz), divatosak, könnyen lehet az aznapi öltözethez passzolót választani és kényelmes a viseletük. Remélem, hogy végre hivatalos szíjadapter is lesz a Sport változathoz, ahogyan az a rozsdamentes acél változatnál a klasszikus bőrszíj esetén van (utángyártottként), így akár utólag bármilyen egyéb szíjat is felrakhatunk és nem kell különféle, sok esetben színben eltérő, utángyártott adapterekkel szórakozni.

Neked tetszene a NATO szíj az Apple Watch-hoz?

Olvasd el a hozzászólásokat is

5 Comments

  1. jó ronda, bocs…

  2. Menő! Egy piros/kék/piros, piros/fekete/piros milyen jól nézne ki…

  3. Utángyártott szíjakkal kapcsolatban az SLG Design szíjait érdemes számításba venni, kitűnő minőségűek és most le vannak árazva az istyle-ban…

  4. Az első két apple watch átlátszó háza nagyon vagány!:)


Add a Comment