Márciusban érkezhet az iPad Air 3

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A legújabb pletykák szerint a tavaszi eseményen mutathatja be az iPad Air 3-at is az Apple. Ezen az eseményen számítunk az iPhone 5se-re és újabb Apple Watch szíjakra, típusokra.

ipad-air

A 9to5mac információi szerint az iPad Air 3 4K-s kijelzővel és 4GB memóriával érkezhet, és mindemellett elképzelhető, hogy az új Apple Pencilt is támogatja majd.

Az “informátorok” szerint az iPad Air 3 4K-s kijelzője jobb lehet a mostani iPad Pro-nál, de ez furcsa lenne az Apple-től. Inkább arra számítunk, hogy az iPad Air 3 is megkapja az iPad Pro processzorát, illetve a Pencil támogatást. Mindezek mellett hosszabb akkumulátor időt jósolnak, és esetleg egy hátlapi LED-vakut. Természetesen frissülne a kamera is, és sokan tippelnek arra is, hogy több hangszórót kap az iPad Air 3, bár szerintünk ez sem valószínű.

Az iPad Air 3 mellett az Apple bemutathatja az iPhone 5se-t, amiről már írtunk korábban, illetve számos Apple Watch szíjat, mint például új Sport színeket, vagy bőr szíjakat. A legfrissebb információk szerint az Apple Watch 2 csak ősszel érkezik, tavasszal csak új kiegészítők jelennek meg hozzá.

Ezek még érdekelhetnek:


 1. Szerintem inkább hátlapi villanóról szóltak a hírek. (Ennek sincs sok értelme nekem iPaden, lehet éjszakai FaceTime-hoz jó lesz.)

  Végre akadásmentes volt az egész rendszer Air 2-vel, erre megint megnövelik a felbontást, ha mondjuk vastagodna bírná is a 10 órát, de a jelenlegi “vastagsággal” semmi esély erre.

 2. Az a baj, hogy ezek még mindig csak találgatások. A nagyobb felbontású kijelző (vagyis nagyobb, mint a Pro-é) és a Pencil támogatás egy hatalmas öngól lenne. Minek vegyen (grafikai stb. munkára) valaki Pro-t, ha az Air 3 jobb felbontású kijelzőt, ugyan azt a teljesítményt (proci, ram) és szintén Pencil támogatást kapna? A kijelző méretének a különbsége pedig elhanyagolható szerintem. A 4K 9.7″-n 450 PPI környékére jön ki ha jól számoltam. Teljesen feleslegesnek tartom ekkora méreten az ilyen felbontást.

  Ha pedig ezt meglépik, akkor vonzaná magával a dolog, hogy a Pro-t is frissíteni kellene, hogy többet nyújtson mint az Air 3 🙂 Mindenesetre én örülnék neki, ha jönne a Pencil támogatás, nyugdíjaznám is az ipad-em és a Wacom stylust 😀

 3. nem ide tartozik, de:
  safariba nekem nem frissülnek a cikkek az újakra, jan. 27. az utolsó cikk, hiába nyomogatom a frissítés gombot, vagy írom be a szifon címét.
  Twiterböl kell megnyitnom ha a friss cikket akarom olvasni.
  Más oldalnál nincs ilyen gondom.(

  már újra is indítottam de semmi.

  netán másnál is jelentkezik ilyen?
  (kapitány van fent, macbook pro 2012)

 4. Ez a frissítési gond nálam is előfordult, és a cache ürítése oldotta meg a dolgot, bár nem tudom, hogy az új rendszer miatt, vagy a oldal beállításai miatt, csak akkor látom az új cikkeket, ha a böngészőben jobboldalt ráfrissítek az oldalra.

  De a cikkhez visszatérve, nem biztos, hogy öngól lenne, ha beletennék a Air3-ba az Pro processzorát, mert lehet, aki eddig a Prot nem vette, az majd így megveszi az Air3-at.

 5. @mremil: Igen, a processzor az oké, de viszont a Pencil támogatással házon belül, saját maguknak állítanának konkurenciát és szerintem teljesen megkérdőjelezné az iPad Pro létjogosultságát 😀 Jól írtad, aki eddig a Pro-t nem vette, az majd megveszi az Air3-at, ergó ezzel a süllyesztőbe küldenék a Pro-t, mert a méretén kívül nem nyújtana többet, hiába “pro” modell 🙂 Viszont ha iPad Mini-ből lenne Pencil-t támogató változat, az nem lenne annyira öngól 🙂 Mindenesetre kíváncsi vagyok, hogy lesz-e tavasszal Air 3 🙂

Írd le a véleményedet! (Moderációs elveinket ide kattintva olvashatod.)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!