fbpx Skip to content

Eljött ez a nap, pár hónap híján 1 éve várjuk, hogy hazánkban is elrajtoljon az Apple Watch. Tegnap az Apple frissítette a magyar oldalt is, ahol láthatjuk, hogy január 29-től hazánkban is megrendelhetőek az Apple órái.

apple_watch_hazankban

Szerintünk a raktárkészlettel már nem lesz probléma, mivel a külföldi Apple Store-okban mindenhol kényelmesen lehet már rendelni. Arról egyelőre nincs információnk, hogy az APR-eknél elérhető lesz-e az Apple Watch, vagy bármilyen Apple Watch kiegészítő.

Az Apple Watch Sport változat 136.000Ft-tól kezdődik hazánkban, míg a rozsdamentes acél 216.000Ft-tól, és az Apple Watch Edition pedig 3,7 millió Ft-tól vásárolható meg. A legdrágább a 38 milliméteres, modern csatos Apple Watch Edition, ami 6,4 millió Ft-ba kerül. Az Apple Watch Hermès sajnos Magyarországon nem vásárolható meg, mivel ilyen bolt nincs hazánkban.

valaszd_ki_apple_watch

Természetesen kiegészítőket, szíjakat is vásárolhatunk január 29-től itthon, ezeket az Apple Online Store-ban tudjátok megnézni.

apple-watch-szijak

Újdonság még az asztrofekete milánói szíj is, amit az Apple külön még nem szerepeltet a szíjak között:

asztrofekete-milanoi-szij

A SzifonStore-ban is számos Apple Watch kiegészítő érhető el, erről is írtunk már korábban: Apple Watch szíjak a SzifonStore-ban!, illetve érdemes elolvasni az összefoglaló cikkünket, ha most vásároltál Apple Watch-ot: Apple Watch karácsonyra: első lépések.

Olvasd el a hozzászólásokat is

14 Comments

  1. A korábban, külföldről vásárolt órák esetében ezek után itthon is lehet érvényesíteni a garanciát?

  2. Mar érdemes megvárni a második szériát annak aki nem vette meg egyből…kérdés, hogy arra is egy évet kellene várni?

  3. @zeharom: Hát biztos nem leszünk benne az első körös országokban, így arra legalább újabb fél évet kell majd várni, miután esetleg tavasszal bemutatják.

  4. @petyus33: Érdemes felhívni majd 29 után az Apple-t addigra talán képbe lesznek a magyar kollégák is.

  5. Bocs de mi az, hogy itthon érvényesíteni a garanciát?
    Én úgy tudom , hogy az Apple termékeket 1 éven belül a világon bárhol leadhatod szervizelni…

  6. @jag: Le igen, ha forgalmazza az adott ország a készüléket. Az Apple Watch esetén ez 29-től lehetséges.

  7. Azért az mókás,hogy Amerikában meg már akcózák. Target és a Best Bay $299 TAX a 42 mm, $239 TAX a 38 mm. Még mielőtt valaki belekötne,tudom,ez itt más piac,más az adó,stb…

  8. Persze, hogy akciozzák , szerintem már mindehol lelassult az eladás, főleg az elsőkörös országokban, ott már az Apple watch kettőt várják …

  9. @benezo: A Target meg a BestBuy iPhoneokat, iPadeket és Maceket is szokott akciózni. Van készlet, kiteszik akciósan, hogy ürüljön a raktár.

  10. Admin; de akkor onnantól minden ok és nem kell vele semmi csinálni, nem?

  11. @ef-dabi: Tudom,szoktam látni. :). Csak gondoltam hát ha valakinek jól jön az info. 🙂

  12. @ef-dani: Bicsi elütöttem a neved. 🙂

  13. Meg ez a mattfekete valahogy kinez. Tudom, mindket nem szamara keszult, de az en izlesemnek nem eleg ferfias. Nehogy felre ertse barki is vagy megsertodjon, de ez olyan fehergalleros valahogy. Ebbol kovetkezik, hogy en egyszeru kekgalleros vagyok ? Vajon kb hany darab lehet az orszagban belole? Nem latok igazabol tul sokat. Aki mar hasznalja egy ideje, attol kerdeznem, hogy objektiven nezve mik a tapasztalatai? Kihasznalja, vagy csak porosodnak a funkciok?

  14. @raveman1: Szerintem mindenki megtalálhatja benne azt a funkciót, amit tud és szeret is használni. Nekem október óta van kb, autóban sokkal kényelmesebb, hogy nem kell elővennem a telefont ha kapok valami értesítést, időjárást is megszoktam nézni rajta, vagy ha nemtalálom a távirányítót kapcsolgatom vele a tv-t.. 😀 Többnyire ezek olyan dolgok, amit telefonon is megtudok csinálni de ha így nézem akkor az iPhone mellé minek egy iPad… Szerintem alkalmazások terén eléggé kiforratlan a dolog viszont akik sportolnak, edzenek azoknak kiváló eszköz lehet. Amiért én leginkább megvettem az az, hogy felső kategóriás órát, nem hiszem hogy vennék mert rengeteg pénz, Nixon órám van/volt egy pár darab, minden nap másik tetszett, kattogtam hogy melyiket vegyem, így most max szíjat veszek ha megunom ami van. 42mm acél modell-t használok szerintem egy szép szíjjal (pl. link bracelet) tud férfias lenni, de ez is egyéni vélemény.. Akinek bejön ez a vonal az szerintem megtalálhatja benne magát, aki pedig Panerai órát hord az ezután is azt fog.. 🙂


Add a Comment