fbpx Skip to content

Így karácsony előtt a jobb cégek rendszeresen megajándékozzák dolgozóikat. Van aki karácsonyi pulykapénzt ad, van aki tárgyi ajándékot. Ez utóbbi mellett döntött az Apple is.

urBeats

A cég bolti alkalmazottai a frontvonalban dolgoznak, itt találkozik velük a vásárlók többsége, így nem mindegy, hogyan szerepelnek, mennyire hitelesen tudnak értékesíteni. Ehhez hozzátartozik elégedettségük is, amit apró ajándékokkal lehet nagyban növelni. Az Apple karácsonyi ajándékként még az elmúlt héten urBeats fülhallgatókat ajándékozott az Apple Store dolgozóinak, tegnap pedig Eddy Cue egy videóüzenetben jelentette be, hogy promókódot kapnak 9 havi Apple Music előfizetéshez.

Az már egy érdekes kérdés, miért kilenc hónap és nem egy év, de ez magyarázható azzal, hogy három hónap alapból ingyenes, így ezzel az ajándékkal egy évig tudnak a dolgozók térítésmentesen zenét hallgatni.

Maga a fülhallgató 100 dollárba kerül, az Apple Music előfizetés összesen 90 dollár, amelyek még mindig jobbak, mint a tavaly szétosztott Incase Staple hátizsákok:

incasebackpackapple

A Google egyébként egy Nexus 5X telefont ad alkalmazottainak karácsonyra.

De ne elégedetlenkedjünk az Apple Store alkalmazottai helyett: ajándék lónak ne nézd a fogát! Nagyapám mondta mindig: amit adnak, azt fogadd el! Ennyi.

Olvasd el a hozzászólásokat is

3 Comments

  1. Igazából mind1,hogy mit kapnak az a lényeg,hogy gondolnak rájuk és elismerik a munkájukat.:)

  2. Magyar viszonylatban nagyon jó dolgok, biztosan örültek is neki.

  3. Hat jo dolgok bar en az urbeats fulest 30 fontert vettem,apple music elofizetest meg adhatnak neki alanyi jogon,de nyilvan en is orulnek neki ne keressunk a kakan is vsomot:)


Add a Comment