fbpx Skip to content

Nemrégiben munkahelyet váltottam, és az új helyen nincs céges étkezde, ezért ha ebédelni akarok, három lehetőség közül választhatok: asszony főz (elvetve), rendelek ételfutártól (mindig ugyanazok az ízek…) vagy kimegyek a környékre enni. Ez utóbbit választottam, amiben nagy segítségemre volt az etterem.hu alkalmazás.

etterem.hu

De mit is tud ez az app? Röviden: szinte mindent. Indítás után kategóriánként, azokon belül alkategóriánként csempeszerűen láthatjuk a különböző étkezde-típusokat, így például éttermeket, kávézókat, teaházakat, bárokat, kocsmákat, szórakozóhelyeket, és így tovább.

Fomenu1 Fomenu2

Mivel kifejezetten kedvelem az olasz konyhát, ezért az éttermek közül az első helyen listázott Pizzázókra mentem rá. Az alkalmazás használhatja a pozíciómat, ezért rögtön kilistázza a hozzám legközelebb eső pizzériákat.

PizzTerkep

A jobb felső sarokban lévő ikonra kattintva térképes megjelenítést is kapunk.

Az étterem képére bökve valóságos információ-kavalkád fogad. Legfontosabb, hogy láthatjuk, nyitva van-e éppen az étterem, megtekinthetjük az étlapot (rendelni sajnos nem lehet), és általános infókat kapunk a helyről, mint például a konyha típusa, fizetési lehetőségek, Wi-Fi, stb. Egy térképen megnézhetjük, hol is található az étterem, és képek alapján az étterem belső berendezéséről is tájékozódhatunk. Külön leírás szolgál az étterem megközelítésére, így láthatjuk, hogy autóval hogyan tudunk eljutni vagy milyen tömegközlekedési járatot kell használnunk.

Pizz2

Mit sem ér egy étterem, ha nem tudjuk, mire számíthatunk, abban az esetben, ha betérünk oda. Erre szolgál az Értékelés, ahol csillagokkal és szövegesen is visszajelzést adhatunk a kapott szolgáltatásról. Ha tetszik az étterem, berakhatjuk a Kedvencek közé, de megoszthatjuk Facebookon és Twitteren is élményeinket, becsekkolhatunk, és az alkalmazáson keresztül saját fényképeket is feltölthetünk.

Aki farkaséhes, és nem számít, hogy milyen konyhát eszik, az a Közelben fülön a közvetlen közelében lévő éttermek közül választhat. Szűrni itt is lehet távolság vagy népszerűség alapján, nyitva tartás, Wi-Fi vagy éppen fizetési mód szerint.

Kozelben

Külön említést érdemel a kézzel válogatott listákat tartalmazó Gyűjtemények fül, ahol kategóriánként láthatjuk az éttermeket. Nekem a Romantikus tetszik :), de van Legjobb pizza, All you can eat, Vega (!), Romkocsma és Sport bár kategória is.

Gyujt

Az alkalmazás a külön oldalként létező etterem.hu oldal appja, az összes olyan funkcióval, amely a weboldalon is elérhető, így például nem csak Budapesten, hanem az ország összes városában lehet éttermet keresni. Összességében elmondható, hogy designban kifejezetten szép, nagyon hasznos és könnyen kezelhető alkalmazás. Ajánlom minden éhes embernek, nem fog csalódni benne. Ingyen letölthető az App Store-ból.

[appstore id=”1005742905″]

Olvasd el a hozzászólásokat is

2 Comments

  1. nem ugyanez a Foursquare?

  2. Hogy lehet beletölteni pl egy uj cukrászdát??


Add a Comment