fbpx Skip to content

Eltelt újabb két hét, ami azt jelenti, hogy a kedvezményes iPhone 5 és 5s dock csatlakozó flex kábelcseréje véget ért és a következő két hétben a rossz Home gombos iPhone 4 és 4s tulajoknak fogunk kedvezni.

iszervizpont-44shome-cover

A betört kijelzők mellett az egyik legsűrűbben előforduló hibajelenség iPhone-ok esetében, hogy abból az igencsak kevés gombból az egyik tönkremegy. Ennek több oka is lehet, illetve több módon is rosszalkodhat a gomb. Széria hiba, anyagfáradás és ázás is lehet a meghibásodás hátterében. Sok esetben a gomb nem reagál vagy csak nagyon nehezen, de olyanra is láttunk már bőven példát, hogy valamiért folyamatosan nyomódott a gomb és emiatt nem tudta rendesen használni a tulajdonos a készülékét.

Biztos vagyok benne, hogy ti is rengetegszer látjátok a buszon, villamoson mikor akár nem is szándékosan, de belepillantotok más telefonjába, hogy a képernyő szélén valahol ott van az AssistiveTouch ikonja, ami szoftveresen oldja meg a készülék gombjainak funkcióit. Amennyiben ezt látjuk, biztosak lehetünk abban, hogy a készülékben a Home vagy a bekapcsoló gomb meghibásodott. Az mondjuk még a jobbik eset, mikor a felhasználók ezt bekapcsolják és nem azzal próbálkoznak, hogy minél erősebben nyomják a gombot, hátha az működni fog. Mi is rengeteg ügyfélnek mutattuk már meg, hogy az AssistiveTouch a Beállítások-Általános-Kisegítő lehetőségek alatt kapcsolható be.

iszervizpont-44shome2

Szerencsére a Home gomb javítása viszonylag nem vesz sok időt igénybe, igaz, nagyjából az egész készüléket szét kell szedni, de ez nálunk természetesen rutinmunkának számít.

A következő két hétben, egészen 11.21-ig ráadásul a megszokott ár helyett mindössze 4900 Ft-ért megjavítjuk az összes rakoncátlankodó 4/4s Home gombot. Kérdéseitekkel bátran forduljatok hozzánk.

Olvasd el a hozzászólásokat is

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment