Különleges asztalon mutatja be az Apple a 3D Touch-ot

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Apple két Apple Store-ban, New Yorkban és San Franciscóban egy elég egyedi módját választotta az iPhone 6s-ben elérhető 3D Touch funkció bemutatásának.

Force-Touch-table

Ahogyan az alábbi videóban is látható, a két asztal gyakorlatilag egy-egy óriási kijelző. Amikor az adott nézelődő a 3D Touch segítségével megnyomja az egyik iPhone nyomásérzékeny kijelzőjét, az asztalon a víz animációja a lenyomást követve hullámzik tovább.

Egy Apple Store-os kolléga közlése szerint egyelőre mindösszesen csak kettő ilyen bemutató asztalt tett ki az Apple a boltjaiba, de elképzelhető, hogy hamarosan több Apple Store-ban is megjelennek.

Ezek még érdekelhetnek:


  1. És ha csak megérinteném a kijelzőt, akkor nem történne semmi? Szerintem rengeteg dologgal be lehetne mutatni az apple által feltalált “rezisztÍv” kijelzőt, de ez pont nem tartozik közéjük.

  2. @pAnk: Igazából a Taptic engine működését mutatják így be, ami a 3D Touch feature-nak csak az egyik része. Az érintésre bekapcsoló vibráció okozza a hullámzást.

Írd le a véleményedet! (Moderációs elveinket ide kattintva olvashatod.)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!